2025

Skidresa Italien V12

Val di Sole v12

Häng med oss på skidresa till Val di Sole. Vi bor som vanligt hos Sara och Franco på Hotel Henriette i Malé där vi vet att vi blir väl omhändertagna. Vi har bokat hela hotellet och kör 2 bussar med kapacitet på ca 100 pers. Vi vet att trycket blir stort från många som varit med förut men givetvis hälsar vi även nya resenärer välkomna att åka med. Vi har ju hela hotellet för oss själva och kan styra och utnyttja alla faciliteter som vi själva vill med bl.a. Diskoteket, den fina relaxavdelningen mm. mm.

VAL DI SOLEVal Di Sole som ligger i Dolomiterna har drygt 380 km preparerade pister med ett varierande urval av blå, röda och svarta nerfarter, några av dem flera kilometer långa med en fallhöjd på 800 meter. Liftsystemet som är ett av de större i Italien hänger även ihop med Madonna di Campiglios nerfarter där Stenmark tog den första av sina 85 världscupssegrar. Navet i hela skidområdet är Monte Vigo ovanför Marilleva, därifrån går nerfarter och liftar som förenar Val di Sole med Madonna di Campiglio, härifrån tar man sig också till Monte Spolverino, som är toppberget ovanför Folgárida. 
Mer info finns på
 www.skirama.it | www.valdisolenet | ski.it

Resan utgår från Örebro Fredag morgon 14/3.
Via båtar i Helsingborg och Rödby är vi tidig kväll ute på tyska autobahn och passerar under kvällen o natten bl.a. Hamburg, Hannover och München. Tidig morgon kör vi in i Österrike där fantastiska vyer passeras utanför bussfönstret. Tidig fm. kommer vi fram till Male’ där Sara och Franco har frukostbuffén framdukad på hotellet. Mätta efter frukosten finns det möjlighet för den som är sugen att åka skidor redan ankomstdagen. (obs ingår inte i liftkortet) Efter lunch en promenad i byn och ett dopp i poolen kan vara skönt efter ett dygn i bussen.

Sedan väntar 6 härliga dagar att åka skidor och umgås med nya och gamla vänner.
Hemresa efter middagen fredag kväll 21/3, Åter i Örebro är vi lördag kväll.

Hotel Henriette ***. www.hotelhenriette.it 
Kanontrevligt hotell, fantastisk personal med värdparet Sara och Franko i spetsen som tar hand om oss på allra bästa sätt med sin energi och engagemang. Aktiviteter ordnas på kvällarna. Boende i enkel-dubbel-tre-fyr eller fembäddsrum. Alla rum med dusch, wc och balkong. Hotellet har restaurang, bar, stort sällskapsrum, disco och jättefin spaanläggning med pool, bubbelpooler, vedeldad utomhuspool och olika sorters bastu. Mot tillägg massage.

I halvpensionen igår: Riklig frukostbuffé med kalla och varma rätter. Till middag serveras stor salladsbuffé’, förrätt, huvudrätt och dessert. (väljer från meny) Hotellet har egna skidbussar som går till liftstationen Daolasa, tar ca: 10 min. att köra dit. Vi kommer även att köra med våra egna bussar en dag till Pejo.

Ingår i resan: Resa med bekvämaste turistbuss, båtresor, vägavgifter, 6 övernattningar med halvpension fr.o.m. frukost ankomstdagen t.o.m. middag avresedagen. ”Buss & Trafikservice” Transfer till backarna varje dag. Liftkort ”Skirama” 6 dagar. Aktiviteter på hotellet: livemusik, underhållning, Disco, provsmakn av ost, Grappa, vinprovn. mm.

Pris:

Del i dubbelrum 12 995 :-   
Vuxen i 3-4 bedd  12 395 :-
Del i dubbelrum utan liftkort 9 795 :-
OBS priser med reservation för ändringar av bränslepris o Valutakurs
OBS priser inkl. liftkort Sönd.-Fredag 6 dagar

Tillägg:   
Enkelrum: 1 895 :-
Avbeställn.skydd p/pers.  400 :-

pdf button Ladda ner som pdf fil för utskrift

Bokning: på nedan knapp!
eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Frågor Björn tele: 070-586 00 39

Detaljer

Avresa datum 2025-03-14
Hem datum 2025-03-22
Max resenärer 100
Pris 12,995.00
Plats Italien

Minnes bilder

Skidresa Italien

Oktoberfestivaler

Om oss

Familjeföretaget som startades i början av 2000-talet är den lilla personliga researrangören. Vi har som främsta mål att ni alltid ska trivas tillsammans med oss, känna er väl omhändertagna i en trygg, trivsam och rolig miljö. Resorna sätter vi själva ihop, både efter era önskemål och egna erfarenheter. Vi har kört buss i de flesta av Europas länder och har på så sätt skaffat oss stor erfarenhet.

Resevillkor Läs mer >>

Vi har givetvis lagstadgad resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Läs mer >>

Nyhetsbrev

Få senaste nytt i din mail, anmäl er till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner integritetspolicyn

Kontakta oss