Kontakta oss

Buss & Trafik AB

Vi har Sedan starten gjort mängder av resor i Europa. Sol & bad och upplevelseresor i Spanien, Italien, Ungern, Österrike och Frankrike för att nämna några. Vi kör varje år skidresor till Italien och Österrike. Sportresor ex. Hockey-VM, Formel-1, Ryttartävlingar och ungdomslag till cuper i Europa. Weekendresor med olika teman såsom Julmarknader och Oktoberfester. Vi har alltså en stor erfarenhet av resor i Europa och tillsammans med er ska de bli ännu fler.

Vilka reser med oss?
Våra resenärer finns i alla åldrar. Allt ifrån ungdomar, barnfamiljer till seniorerna. Vi kör gärna även grupper från skolor, seniorföreningar, företag och idrottsföreningar.
Alla är ni hjärtligt välkomna att resa med oss. Med vänliga hälsningar Björn, Helene, Johan och Steve

+46 70-5860039

Norra Åsvägen 18
703 67 Örebro
Sweden

Om oss

Familjeföretaget som startades i början av 2000-talet är den lilla personliga researrangören. Vi har som främsta mål att ni alltid ska trivas tillsammans med oss, känna er väl omhändertagna i en trygg, trivsam och rolig miljö. Resorna sätter vi själva ihop, både efter era önskemål och egna erfarenheter. Vi har kört buss i de flesta av Europas länder och har på så sätt skaffat oss stor erfarenhet.

Resevillkor Läs mer >>

Vi har givetvis lagstadgad resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Läs mer >>

Nyhetsbrev

Få senaste nytt i din mail, anmäl er till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner integritetspolicyn

Kontakta oss