2024

Vikingkryss Bornholm

Kiel kryssning med julmarknad top

Stockholm – Bornholm - Visby 4 Dagar 18/8 – 21/8

Följ med oss på en 4-dagars kryssning till Bornholm och Gotland med nyrenoverade kryssningsbåten Birka Gotland. Under kryssningen njuter vi av skärgård, god mat och nöjen. Du får en hel dag på Bornholm och i Visby, du kan följa med på anordnade utflykter eller upptäcka öarna på egen hand. (Utflykter bokas med Viking Line)

Dagsprogram:

Dag 1: Start från Örebro på fm, via lämpligt stopp för lunch och bensträckare kommer vi till Stockholm på em. Vi kör direkt till Stadsgårdskajen där Båten väntar. Efter ombordstigning och installation i våra hytter väntar en helkväll i världens vackraste skärgård! På nya Birka finns mycket att upptäcka från akter till för. För de små finns ett helt äventyrsland att busa runt i, vi har våra bord bokade i buffétrestaurang Sjösalen. När skymningen faller på kan du slå dig ner med en drink i baren och njuta av kvällsunderhållningen.
Dag 2: Efter god natts sömn och sovmorgon serveras frukostbuffén i restaurangen, sedan når vi vårt första mål – danska Bornholm vid lunchtid. Vi lägger till i hamnen i den charmiga huvudorten Rønne, Här väntar transferbussar som kör mellan båten och centrala Rönne. Vill man promenera så är det ca. 2 km. in till ”Store Torv”, passa på att testa öns egna specialiteter, som rökt sill, kvalitetsostar, lakrits och choklad. 16.45 går sista bussen tillbaka till fartyget, kl. 18.00 lämnar vi Bornholm. Buffen ikväll är danskinspirerad.
Dag 3: Efter att vi sovit ut ordentligt och njutit av frukostbuffén lägger fartyget till i Visby 09.30. Nu har vi hela dagen att tillbringa på Sveriges största och kanske vackraste ö. Kanske hyr man en cykel och cyklar ut till en strand, man kan strosa runt i Visby bland alla sevärdheter, shoppa, hitta någon trevlig restaurang för att äta lunch. Här finns också transferbussar som tar oss från och till båten, in till centrala Visby är det ca. 15 – 20 min promenad. Kl. 18.00 lämnar vi Visby och seglar ut i den ljumma sommarkvällen. Ombord är middagen i kväll temabuffet en kulinarisk resa genom Gotland o Östersjön.
Dag 4: På morgonen äter vi frukost med utsikt över Åland där vi ligger still en timme. (ej avstigning) Vi har sedan en härlig seglats genom Stockholms fina skärgård som kanske bäst spenderas på panoramadäck. Kl. 14.30 lägger båten till i Stockholm med härliga sommarminnen i bagaget. Ombordstigning på vår buss för hemresa mot Örebro.

Ingår i resan:
Resa med vår bekvämaste turistbuss.
Kryssning med del i 2-bäddshytt insides. 3 frukost, 3 Buffémiddagar inkl. öl, vin o alkoholfritt.

Pris: 4 695 :-

OBS: Giltig ID-handling krävs

Tillägg:
Frivilligt avbeställningsskydd: 350 :-
Enkelhytt insides: 1 790 :- p/pers.
2-bädd utsides: 570 :- p/pers.
Enkelhytt utsides: 2 950 :- p/pers.
Transferbuss: 150 :- p/dag
Birkas utflykter, se vikingline.se

pdf button Ladda ner som pdf fil för utskrift

Bokning: på nedan knapp
eller på mail
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Frågor Björn tele: 070-586 00 39

 

Detaljer

Avresa datum 2024-08-18
Hem datum 2024-08-21
Max resenärer 50
Pris 4,695.00

Resor på väg in

Juni Vikingkryssningar

Minnes bilder

Skidresa Italien

Sommar Kroatien

Oktoberfestivaler

Sommar Italien

Resekalender

juli   2024
M T O T F L S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Anmälan nyhetsbrev

Jag godkänner integritetspolicyn

Om oss

Familjeföretaget som startades i början av 2000-talet är den lilla personliga researrangören. Vi har som främsta mål att ni alltid ska trivas tillsammans med oss, känna er väl omhändertagna i en trygg, trivsam och rolig miljö. Resorna sätter vi själva ihop, både efter era önskemål och egna erfarenheter. Vi har kört buss i de flesta av Europas länder och har på så sätt skaffat oss stor erfarenhet.

Resevillkor Läs mer >>

Vi har givetvis lagstadgad resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Läs mer >>

Nyhetsbrev

Få senaste nytt i din mail, anmäl er till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner integritetspolicyn

Kontakta oss