Skidresa Italien V8

Val di Sole v8 top

Häng med oss på skidresa till Val di Sole. Vi bor som vanligt hos Sara och Franco på Hotel Henriette i Malé där vi vet att vi blir väl omhändertagna. Vi vet att trycket blir stort från många som varit med förut men givetvis hälsar vi även nya resenärer välkomna att åka med. Vi har bokat halva hotellet för oss. Här kan vi njuta och utnyttja alla faciliteter som vi själva vill med bl.a. den fina relaxavdelningen med pool, bastu, bubbelpooler mm. mm.

VAL DI SOLEVal Di Sole som ligger i Dolomiterna har drygt 380 km preparerade pister med ett varierande urval av blå, röda och svarta nerfarter, några av dem flera kilometer långa med en fallhöjd på 800 meter. Liftsystemet som är ett av de större i Italien hänger även ihop med Madonna di Campiglios nerfarter där Stenmark tog den första av sina 85 världscupssegrar. Navet i hela skidområdet är Monte Vigo ovanför Marilleva, därifrån går nerfarter och liftar som förenar Val di Sole med Madonna di Campiglio, härifrån tar man sig också till Monte Spolverino, som är toppberget ovanför Folgárida. 
Mer info finns på
 www.skirama.it www.valdisolenet

Resan utgår från Örebro Fredag morgon 18/2. Bussen körs mot Mjölby sedan E 4an söderut. Via båtar i Helsingborg och Rödby är vi tidig kväll ute på Tyska autobahn och passerar under kvällen o natten bl.a. Hamburg, Hannover och München. Tidig morgon kör vi in i Österrike där fantastiska vyer passeras utanför bussfönstret. Tidig fm. kommer vi fram till Male’ där hotellet har frukostbuffén framdukad. Mätta efter frukosten finns det möjlighet för den som är sugen att åka skidor redan ankomstdagen. För de som inte åker skidor första dagen kan kanske en promenad i byn och ett dopp i poolen vara skönt efter ett dygn i bussen. Sedan väntar 6 härliga dagar att åka skidor och umgås med nya och gamla vänner.
Hemresa efter middagen fredag kväll 25/2, Åter i Örebro är vi på lördag kväll.

Hotel Liberty ***. www.valdisolehotel.it Kanontrevligt hotell mitt i byn, Alberto med personal tar hand om oss på allra bästa sätt och ser till att vi trivs. Boende i enkel-dubbel-tre-fyr eller fembäddsrum. Alla rum med dusch och wc. Hotellet har restaurang, bar, stort sällskapsrum, disco och jättefin spaanläggning med pool, bubbelpooler, vedeldad utomhuspool och olika sorters bastu. gym, aktivitetsrum för barn med bl.a. pingisbord. Mot tillägg kan man få massage. Hotellet har även egen glasstillverkning.

I halvpensionen igår: Riklig frukostbuffé med kalla och varma rätter. Till middag serveras stor salladsbuffé’, förrätt, varmrätt och dessert. (väljer från meny) Hotellet har egna skidbussar som går till liftstationen Daolasa, tar ca: 10 min. att köra dit.

Ingår i resan: Resa med vår bekvämaste turistbuss, båtresor, vägavgifter, 6 övernattningar med halvpension fr.o.m. frukost ankomstdagen t.o.m. middag avresedagen. Div. Aktiviteter på hotellet med underhållning, Disco, provsmakning av ost, Grappa och vin mm.

Pris:Val di Sole v8 hel
Del i dubbelrum 7 900 :-   
Vuxen i 3-4 bedd  7 500 :-
Ungd. 2006 I 3-4 bedd 6 995 :-
Barn 2014 i 3-4 bedd 5 995 :-
OBS priser med reservation för Eurokursen

Tillägg:   
Enkelrum: 1 000 :-
Avbeställn.skydd p/pers.  200 :-
Liftkortpris: www.skirama.it

pdf button Ladda ner som pdf fil för utskrift

Bokning: på nedan knapp

eller bjorn@bussochtrafik.se
Frågor Björn tele: 070-586 00 39 

Rese info

Avresa datum 2022-02-18
Hem datum 2022-02-26
Max resenärer 52
Pris 7,900.00kr
7,900.00kr 48