Skidresa Italien V12 Fullbokat!

Val di Sole v12 top

Fullbokat! 

Häng med oss på skidresa till Val di Sole. Vi bor som vanligt hos Sara och Franco på Hotel Henriette i Malé där vi vet att vi blir väl omhändertagna. Vi har bokat hela hotellet och kör 2 bussar med kapacitet på ca 100 pers. Vi vet att trycket blir stort från många som varit med förut men givetvis hälsar vi även nya resenärer välkomna att åka med. Vi har ju hela hotellet för oss själva och kan styra och utnyttja alla faciliteter som vi själva vill med bl.a. Diskoteket, den fina relaxavdelningen mm. mm.

VAL DI SOLEVal Di Sole som ligger i Dolomiterna har drygt 380 km preparerade pister med ett varierande urval av blå, röda och svarta nerfarter, några av dem flera kilometer långa med en fallhöjd på 800 meter. Liftsystemet som är ett av de större i Italien hänger även ihop med Madonna di Campiglios nerfarter där Stenmark tog den första av sina 85 världscupssegrar. Navet i hela skidområdet är Monte Vigo ovanför Marilleva, därifrån går nerfarter och liftar som förenar Val di Sole med Madonna di Campiglio, härifrån tar man sig också till Monte Spolverino, som är toppberget ovanför Folgárida. 
Mer info finns på
 www.skirama.it www.valdisolenet

Resan utgår från Örebro Fredag morgon 18/3. 1 buss Via E 4an och en buss via E20/E6. Via båtar i Helsingborg och Rödby är vi tidig kväll ute på Tyska autobahn och passerar under kvällen o natten bl.a. Hamburg, Hannover och München. Tidig morgon kör vi in i Österrike där fantastiska vyer passeras utanför bussfönstret. Tidig fm. kommer vi fram till Male’ där Sara och Franco har frukostbuffén framdukad på hotellet. Mätta efter frukosten finns det möjlighet för den som är sugen att åka skidor redan ankomstdagen. (obs ingår inte i liftkortet) Efter lunch en promenad i byn och ett dopp i poolen kan vara skönt efter ett dygn i bussen.
Sedan väntar 6 härliga dagar att åka skidor och umgås med nya och gamla vänner.
Hemresa efter middagen fredag kväll 26/3, Åter i Örebro är vi lördag kväll.

Hotel Henriette ***. www.hotelhenriette.it Kanontrevligt hotell, fantastisk personal med värdparet Sara och Franko i spetsen som tar hand om oss på allra bästa sätt med sin energi och engagemang. Aktiviteter ordnas på kvällarna. Boende i enkel-dubbel-tre-fyr eller fembäddsrum. Alla rum med dusch, wc och balkong. Hotellet har restaurang, bar, stort sällskapsrum, disco och jättefin spaanläggning med pool, bubbelpooler, vedeldad utomhuspool och olika sorters bastu. Mot tillägg massage.

I halvpensionen igår: Riklig frukostbuffé med kalla och varma rätter. Till middag serveras stor salladsbuffé’, förrätt, huvudrätt och dessert. (väljer från meny) Hotellet har egna skidbussar som går till liftstationen Daolasa, tar ca: 10 min. att köra dit. Vi kommer även att köra med våra egna bussar en dag till Pejo.

Ingår i resan: Resa med bekvämaste turistbuss, båtresor, vägavgifter, 6 övernattningar med halvpension fr.o.m. frukost ankomstdagen t.o.m. middag avresedagen. ”Buss & Trafikservice” Transfer till backarna varje dag. Liftkort 6 dagar. Aktiviteter på hotellet: livemusik, underhållning, Disco, provsmakn av ost, Grappa, vinprovn. mm.

 

Pris:Val di Sole v12 hel
Del i dubbelrum 9 995 :-   
Vuxen i 3-4 bedd  9 595 :-
Ungd. 2006 I 3-4 bedd 8 995 :-
Barn 2014 i 3-4 bedd 4 995 :-
OBS priser inkl. liftkort Sönd.-Fredag 6 dagar

Tillägg:   
Enkelrum: 1 100 :-
Avbeställn.skydd p/pers.  300 :-

pdf button Ladda ner som pdf fil för utskrift

Bokning: på nedan knapp

eller bjorn@bussochtrafik.se
Frågor Björn tele: 070-586 00 39 

Rese info

Avresa datum 2022-03-18
Hem datum 2022-03-27
Max resenärer 100
Pris 9,995.00kr
9,995.00kr 42
Dela denna:

Om oss:

Vi är en bussresearrangör som erbjuder allt från beställningstrafik till färdiga resepaket för familjer, seniorer och idrottsföreningar. Vi arrangerar resor både inom Sverige och i övriga Europa, till exempel sol- och badresor, skidresor, sportresor och seniorresor . Vår målsättning är att alla - unga som gamla - skall trivas på våra resor. Våra resor utgår från Örebro men på våra resor ut i Europa plockar vi gärna upp resenärer på vägen söderut genom Sverige..

Kontakta oss:

070-586 0039

bjorn@bussochtrafik.se

facebook

Resevillkor Läs mer >>

Vi har givetvis lagstadgad resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Läs mer >>

Sigill