Skidresa Österrike V14

Uttendorf v14 top

Häng med oss på skidresa till Österrike. Vi bor på gemytliga Gasthaus Stubacher hof där svensktalande Familjen Altenberger tar hand om oss och ser till att vi trivs. Byn Uttendorf ligger centralt i Salzburgerland, här tar vi oss med vår egen buss inom 20-40 min. till kända skidorter såsom ex. Zell am zee, Badgastein, Kaprun, och Sahlbach mm.

Uttendorf v14 litenVarje morgon efter en stadig frukost lastar vi in oss i bussen och kör till någon av alla skidsystem som finns att välja mellan, väder och vind får styra. Efter en hel dag i backen träffas de som vill i bastun och berättar om dagens bravader. Middagen äter vi tillsammans i hotellets restaurang innan vi senare somnar gott under duntäcket och laddar inför nästa dag.

Resefakta: Avresa från Örebro Fredag morg. Via färjor i Helsingborg och Rödby kör vi ut på Tyska autobahn tidigt på kvällen. Färden går på snabba tyska motorvägar innan vi på morgonen strax söder om Mûnchen stannar för frukost. Vi har sedan ca. 2 tim. kvar till resmålet Uttendorf där vi installerar oss på våra rum och kanske kan det efter bussresan vara skönt med en promenad för att utforska byn på eftermiddagen. Sedan väntar 6 härliga dagar att åka skidor och umgås med nya och gamla vänner. Hemresa fred. Kväll efter middag som ingår Samma resväg som nerresan. Hemkomst lördag em.(ca. 24 tim) Givetvis stannar vi med jämna mellanrum för att äta och sträcka på benen mm. Lättare förtäring såsom korv och div. dryck finns att köpa på bussen.

Hotellfakta: stubacherhof.com
Trevligt Gasthaus med svensktalande ägare och närhet till affärer. Alla rum har dusch, wc, kabel-TV och de flesta med balkong.

Ingår i resan: Resa med vår bekvämaste turistbuss, båtresor, vägavgifter, 6 övernattningar med halvpension f.r.o.m. middag ankomstdagen t.o.m. middag avresedagen, Transfer till backarna varje dag.

Liftkortspris 6 dgr. Ej klara

EftersäsongsprisUttendorf v4 hel
Del i dubbelrum med halvp. 7 200 :-   
Barn t.o.m. 12 år  6 800 :-

Tillägg:   
Enkelrum: 1 000 :-
Avbeställn.skydd p/pers.  300 :-

pdf button Ladda ner som pdf fil för utskrift

Bokning: på nedan knapp

eller bjorn@bussochtrafik.se
Frågor Björn tele: 070-586 00 39 

Rese info

Avresa datum 2022-04-01
Hem datum 2022-04-09
Max resenärer 50
Pris 7,200.00kr
Det går ej längre att boka denna resa!
7,200.00kr 50
Dela denna:

Om oss:

Vi är en bussresearrangör som erbjuder allt från beställningstrafik till färdiga resepaket för familjer, seniorer och idrottsföreningar. Vi arrangerar resor både inom Sverige och i övriga Europa, till exempel sol- och badresor, skidresor, sportresor och seniorresor . Vår målsättning är att alla - unga som gamla - skall trivas på våra resor. Våra resor utgår från Örebro men på våra resor ut i Europa plockar vi gärna upp resenärer på vägen söderut genom Sverige..

Kontakta oss:

070-586 0039

bjorn@bussochtrafik.se

facebook

Resevillkor Läs mer >>

Vi har givetvis lagstadgad resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Läs mer >>

Sigill