Saturday Night Fever 2

Häng med oss och se Succémusikalen på China Teatern i Stockholm 2 dagar 12-13/3

Inställt pga covid

Saturday Night Fever litenStaying Alive, Night Fever, How Deep Is Your Love, Tragedy, You Should Be Dancing, If I Can’t Have You, Jive Talkin’ och så vidare – de klassiska hitlåtarna avlöser varandra när Saturday Night Fever sätts upp på China Teatern.

Den färgsprakande musikalen, med de många låtklassikerna, förflyttar dig tillbaka till 70-talets New York med dess glittrande heta discorytmer och partyliv. Här finns fantastiska dansnummer, discokulan, de vita kläderna, höftvickandet och de utsvängda byxorna. Men här finns också plats för förortens hårda vardagsliv och den ständiga kampen för att överleva - åtminstone till nästa dag.

I spetsen för en stjärnspäckad och sällsynt hårdsvängande ensemble möter vi David Lindgren som Tony Manero, Andreas Lundstedt som discjockeyn Monty och i rollen som Tonys mamma och pappa ser ni Suzanne Reuter respektive Samuel Fröler. Den kvinnliga huvudrollen Stephanie Mangano spelas av Kristina Lindgren. På scen ser ni dessutom Sveriges bästa dansare utvalda av Bounce-koreografen Jennie Widegren. 

Räkna med discofeber!

Resan startar från Örebro tidig förmiddag med ankomst Stockholm vid lunchtid, vi kör direkt till hotellet för incheckning sen är eftermiddagen till eget förfogande på stan. Föreställningen är kl. 19.30 på Chinateatern 10 min. promenad från vårt hotell Anglais. Efter god natts sömn och hotellfrukost kör vi hemåt vid 11-tiden.

Ingår i resan:

Resa med vår bekvämaste turistbuss, Buss & Trafik servis med div. catering.
Del i dubbelrum med frukost på hotell Scandic Anglais vid Stureplan (650 m från Chinateatern)
Biljett kategori A till föreställningen.

Pris: 2 300 :-Saturday Night Fever Resa 2 hel

Tillägg:

Avbeställningsskydd: 200 :-
Enkelrumstillägg:  600 :-

pdf button Ladda ner som pdf fil för utskrift

Bokning: På nedan knapp
eller på mail bjorn@bussochtrafik.se
Frågor Björn tele: 070-586 00 39

 

 

Rese info

Avresa datum 2022-03-12
Hem datum 2022-03-13
Max resenärer 50
Pris 2,300.00kr
2,300.00kr 48
Dela denna:

Om oss:

Vi är en bussresearrangör som erbjuder allt från beställningstrafik till färdiga resepaket för familjer, seniorer och idrottsföreningar. Vi arrangerar resor både inom Sverige och i övriga Europa, till exempel sol- och badresor, skidresor, sportresor och seniorresor . Vår målsättning är att alla - unga som gamla - skall trivas på våra resor. Våra resor utgår från Örebro men på våra resor ut i Europa plockar vi gärna upp resenärer på vägen söderut genom Sverige..

Kontakta oss:

070-586 0039

bjorn@bussochtrafik.se

facebook

Resevillkor Läs mer >>

Vi har givetvis lagstadgad resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Läs mer >>

Sigill