Rostock Påskmarknad

Rostock påsk topHäng med oss, möt våren och fira in den kommande påsken. I Rostocks trevliga centrum som vi har alldeles runt hörnet utanför hotellet trängs bodarna med olika hantverk och mat i Påskens tecken. Stort utbud av nöjen, shopping och framför allt massor av god tysk stämning!

Måndag: Start tidig morgon, via lämpliga stopp kör vi till Helsingborg och över sundet till Danmark. Drygt 2 timmar senare är vi i Gedser där nästa båt avgår på em. till Rostock. Båtresan tar knappt 2 timmar, sedan har vi bara ca. 15 min. att köra in till centrala Rostock där vi checkar in för 2 nätter på centrala Penta Hotel. Hotellet ligger med bästa läge intill gågatan Kröpeliner strasse, på kvällen äter vi gemensam middag på hotellet.

Tisdag: Efter en riklig tysk frukostbuffé kör vi till Calles gränshandel för inköp av div. starka drycker till förmånliga priser. Vi kör tillbaka in till Rostock lagom för egen lunch. Sedan finns gott om tid att strosa runt bland marknadsstånden där mat, dryck och påskpynt avlöser varandra. Här kan vi provsmaka tyska specialiteter och fynda påskpynt längs gågatans alla bodar och butiker. Egen middag på stan.

Onsdag: Efter ännu en stadig frukost är det dags för hemfärd, vi stiger ombord på bussen och kör till hamnen där båten väntar på att ta oss över till Danmark. Via Helsingör är vi tillbaka i Sverige på em, efter lämpliga stopp för mat efter är vi åter i Örebro vid 20-tiden.

Ingår i resan:
Resa med vår bekvämaste turistbuss Båtresor, vägavgifter, shoppingutflykt 2 nätter del i dubbelrum med frukost, 1 Middag på hotellet.

Pris: 2 895 :-Rostock påsk hel

Tillägg:

Avbeställningsskydd: 200 :-
Enkelrumstillägg:  600 :-

pdf button Ladda ner som pdf fil för utskrift

Bokning: På nedan knapp
eller på mail bjorn@bussochtrafik.se
Frågor Björn tele: 070-586 00 39

 

Rese info

Avresa datum 2022-04-11
Hem datum 2022-04-13
Max resenärer 50
Pris 2,895.00kr
2,895.00kr 50
Dela denna:

Om oss:

Vi är en bussresearrangör som erbjuder allt från beställningstrafik till färdiga resepaket för familjer, seniorer och idrottsföreningar. Vi arrangerar resor både inom Sverige och i övriga Europa, till exempel sol- och badresor, skidresor, sportresor och seniorresor . Vår målsättning är att alla - unga som gamla - skall trivas på våra resor. Våra resor utgår från Örebro men på våra resor ut i Europa plockar vi gärna upp resenärer på vägen söderut genom Sverige..

Kontakta oss:

070-586 0039

bjorn@bussochtrafik.se

facebook

Resevillkor Läs mer >>

Vi har givetvis lagstadgad resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Läs mer >>

Sigill