Oktoberfest Rostock,fullbokat

Oktoberfest Rostock top

Fullbokat!
Följ med oss
på en härlig weekend och upplev norra Tysklands största Oktoberfest, Under de två sista helgerna i oktober pågår folkfesten i Rostocks stadshamn, tältet rymmer 2 500 pers. Här serveras bayerska specialiteter och ölen serveras i stora sejdlar. Stämningen på topp med Livemusik och DJs som spelar umpabumpa. Vi bor 20 m från gågatan med alla butiker och restauranger.

Dagsprogram:

Torsdag: Start från Örebro tidig morgon, Via Helsingborg och Gedser är vi i Rostock sen em. Vi kör in till Rostock och checkar in på vårt fina centralaste Pentahotel. Efter att vi installerat oss i våra fina rum äter vi middag tillsammans på hotellet.

Fredag: Efter en riklig tysk frukost kör vi ut till Calles gränshandel för inköp av billiga starkvaror, sedan är dagen fri att på egen hand upptäcka vad den fina gamla Hansastaden Rostock har att erbjuda, vi bor alldeles intill gågatan Kröpeliner Strasse med alla butiker, varuhus och restauranger.
På kvällen träffas för gemensam promenad till den festplatsen där vi har bord bokade i festhallen som rymmer 2 500 pers. Här är det ”UMPAPUMPA” hela kvällen där liveband och DJ avlöser varandra, vi äter Bayerska specialiteter och öl serveras i stora sejdlar.

Lördag: Kanske sovmorgon innan frukost sedan ännu en dag att spendera med shopping, äta och dricka gott på någon av alla bra restauranger som finns nära vårt hotell. Kanske orkar man med ännu en kväll på festplatsen (ingår ej).

Söndag: Efter ännu en god tysk frukost lastar vi bussen för hemfärd och kör sedan samma väg tillbaka via Danmark.
Åter Örebro ca. 22.00.

Ingår i resan:

Resa med vår bekvämaste turistbuss, båtresa, vägavgifter, 3 nätter del i dubbelrum med frukost och en middag på centralaste 4-stjärniga Pentahotel. Inträde o Bordsbokning i festhallen

Pris: 3 995 :-Oktoberfest Rostock hel

Tillägg:

Avbeställningsskydd: 200 :-
Enkelrumstillägg:  950 :-

pdf button Ladda ner som pdf fil för utskrift

Bokning: På nedan knapp
eller på mail bjorn@bussochtrafik.se
Frågor Björn tele: 070-586 00 39

 

Rese info

Avresa datum 2022-10-20
Hem datum 2022-10-23
Max resenärer 50
Pris 3,995.00kr
3,995.00kr 45
Dela denna:

Om oss:

Vi är en bussresearrangör som erbjuder allt från beställningstrafik till färdiga resepaket för familjer, seniorer och idrottsföreningar. Vi arrangerar resor både inom Sverige och i övriga Europa, till exempel sol- och badresor, skidresor, sportresor och seniorresor . Vår målsättning är att alla - unga som gamla - skall trivas på våra resor. Våra resor utgår från Örebro men på våra resor ut i Europa plockar vi gärna upp resenärer på vägen söderut genom Sverige..

Kontakta oss:

070-586 0039

bjorn@bussochtrafik.se

facebook

Resevillkor Läs mer >>

Vi har givetvis lagstadgad resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Läs mer >>

Sigill