Kryssning

Kryssning topHäng med oss på en härlig kryssning till 2 av Östersjöns vackraste öar. Kritvita stränder, spännande utflykter och inte minst tre kvällar ombord på fulladdade kryssningsfartyget Viking Cinderella mitt i sommaren.

Dag 1: Start från Örebro på morgonen, via lämpliga stopp för bensträckare kommer vi till Stockholm på sen fm. Vi har då tid att köra en liten stadsrundtur i huvudstaden där vi bl.a. får se den nya Guldbron. Vi kör sedan till Stadsgårdskajen där Viking Cinderella väntar. Efter ombordstigning och installation i våra hytter Väntar en helkväll i världens vackraste skärgård!
På Cinderella finns mycket att upptäcka från akter till för. För de små finns ett helt äventyrsland att busa runt i, och så klart kommer Ville Viking på besök. I restaurangen serveras Kocklandslagets storslagna buffé inkl. fri öl, vin och läsk. När skymningen faller kan du slå dig ner i Étage och njuta av kvällsunderhållningen.

Dag 2: Efter att vi sovit ut ordentligt och ätit frukostbuffén så lägger fartyget till i huvudorten Rönne på Bornholm kl. 11.00. Här har vi promenadavstånd till centrum och badstränder. Kl. 18.00 avgår sedan båten från Bornholm och seglar norrut, ombord väntar nu en dansk inspirerad buffé inkl. öl, vin och läsk.

Dag 3: Lagom till frukostbuffén lägger båten till i Visby kl. 09.00, nu har vi hela dagen att tillbringa på Sveriges största och kanske vackraste ö. Kanske hyr man en cykel och cyklar ut till en strand, man kan strosa runt i Visby bland alla sevärdheter, shoppa, hitta någon trevlig restaurang för att äta lunch. Kl. 18.00 lämnar vi Visby och seglar ut i den ljumma sommarkvällen mot Åland. Ombord ska vi ikväll äta skaldjursbuffé där drycken även ikväll ingår.

Dag 4: Efter att Cinderella tidigt på morgonen lagt till på Åland (för att vi ska kunna shoppa till förmånliga priser i taxfreebutiken) äter vi Brunch i buffétrestaurangen. Vi har sedan en härlig seglats genom Stockholms fina skärgård som kanske bäst spenderas på panoramadäck. Kl. 14.30 lägger vi till i Stockholm med härliga sommarminnen i bagaget. Ombordstigning på vår buss för hemresa mot Örebro.

Ingår i resan:
Resa med vår bekvämaste turistbuss.
Kryssning med del i 2-bäddshytt insides. 2 frukost, 1 brunch. 3 bufféer inkl. öl, vin och läsk.

Pris: 3 995 :-Kryssning hel

Tillägg:

Avbeställningsskydd: 200 :-
2-bädd utsideshytt: 350 :- p/pers.
Enkelhytt insides: 1 050 :-
Enkelhytt utsides: 1 400 :-
Rederiets utflykter

pdf button Ladda ner som pdf fil för utskrift

Bokning: På nedan knapp
eller på mail bjorn@bussochtrafik.se
Frågor Björn tele: 070-586 00 39

 

Rese info

Avresa datum 2022-06-05
Hem datum 2022-06-08
Max resenärer 50
Pris 3,995.00kr
Det går ej längre att boka denna resa!
3,995.00kr 38
Dela denna:

Om oss:

Vi är en bussresearrangör som erbjuder allt från beställningstrafik till färdiga resepaket för familjer, seniorer och idrottsföreningar. Vi arrangerar resor både inom Sverige och i övriga Europa, till exempel sol- och badresor, skidresor, sportresor och seniorresor . Vår målsättning är att alla - unga som gamla - skall trivas på våra resor. Våra resor utgår från Örebro men på våra resor ut i Europa plockar vi gärna upp resenärer på vägen söderut genom Sverige..

Kontakta oss:

070-586 0039

bjorn@bussochtrafik.se

facebook

Resevillkor Läs mer >>

Vi har givetvis lagstadgad resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Läs mer >>

Sigill