Kielkryssning med shopping & Julmarknad,fullbokat

Kiel kryssning med julmarknad top

Fullbokat

Dagsprogram:
Dag 1. Avresa från Örebro på fm. Sedan kör vi med lämplig bensträckare mot Stena Lines terminal i Göteborg. Efter incheckning och installation i våra hytter träffas vi sedan i buffé restaurangen Taste där det smakar gott med Stena Lines berömda julbord, till maten ingår även obegränsat med dryck öl, vin och alkoholfritt. Efter maten kanske en drink i baren lockar och kanske en sväng i shopen ombord där det finns möjlighet att handla till sjö priser, innan kudden lockar i hytten.

Dag 2. Frukost ombord innan båten anländer till Kiel kl. 09.15. För de som vill träffas vi vid bussen utanför terminalen för avfärd till Citti Markt. Här finns ett stort utbud av bl.a. starkvaror till förmånliga priser. Vi stannar ca. 2 tim. så det finns gott om tid för shopping. Beräkna 8-10 kolli per/pers. Åter vid terminalen vid 12-tiden så har vi hela em. att ägna åt Julmarknaden, den stora gågatan Holstenstrase ligger bara några minuter från terminalen, här finns flera affärer, restauranger och barer. Sen ska vi vara åter på båten i god tid innan avgången kl. 18.45. Vi har ingen mat reserverad ombord på kvällen men är ni hungrig så finns det café där dom serverar enklare rätter. Avkoppling och trevlig kväll ombord.

Dag 3. Frukost innan båten lägger till i Göteborg kl. 09.15. Vi kör sedan åter mot Örebro där vi är åter vid 14-tiden

Ingår i resan:

Resa med vår fina buss. Båtresa med del i dubbelhytt insides med golvstående sängar.
Shoppingutflykt till Cittimarkt 2 frukostar, 1 Jul buffé all inclusive

Pris: 2 695 :-
Kom ihåg: Passet

Kiel kryssning med julmarknad hel

Tillägg:

Frivilligt avbeställningsskydd: 200 :-
Enkelhytt:  300:-

pdf button Ladda ner som pdf fil för utskrift

Bokning: Fullbokat!
eller på mail bjorn@bussochtrafik.se
Frågor Björn tele: 070-586 00 39

 

Rese info

Avresa datum 2022-12-06
Hem datum 2022-12-08
Max resenärer 50
Pris 2,695.00kr

Om oss:

Vi är en bussresearrangör som erbjuder allt från beställningstrafik till färdiga resepaket för familjer, seniorer och idrottsföreningar. Vi arrangerar resor både inom Sverige och i övriga Europa, till exempel sol- och badresor, skidresor, sportresor och seniorresor . Vår målsättning är att alla - unga som gamla - skall trivas på våra resor. Våra resor utgår från Örebro men på våra resor ut i Europa plockar vi gärna upp resenärer på vägen söderut genom Sverige..

Kontakta oss:

070-586 0039

bjorn@bussochtrafik.se

facebook

Resevillkor Läs mer >>

Vi har givetvis lagstadgad resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Läs mer >>

Sigill