Italien Val di Sole

Sommar i Val di Sole topMale’ som ligger i dalen Val di Sole är vårt resmål och vår hemvist 6 nätter. Byn som ligger på en solig platå har ca 2 500 inv. och är huvudstad i dalen, här möts floderna Noce och Rabbies. Här har vi ett fantastiskt utgångsläge till våra utflykter med vandringar i Stelvio nationalpark, cykelutflykt längs med floden, vinprovningar, vi åker med vår buss 1 dag ner till Gardasjön med fantastiska vyer, det finns även möjlighet till forsränning och andra sportaktiviteter, här kommer vi inte vara sysslolösa. Bor gör vi hos familjen Marinello på Hotel Henriette, här vet vi att vi blir väl omhändertagna efter ett flertal resor hit. Pappa Franco tar oss med på vandringar med fantastiska vyer, När vi kommer tillbaka står Mamma Sara o grillar korv eller skär upp skinka och ost som tillsammans med en öl eller annan dryck smakar gott efter en aktiv dag.

Dag 1: Vi lämnar Sverige via Helsingborg och Rödby där båten tar oss över till Tyskland. Snabba tyska vägar förbi bl.a Hamburg och i trakten av Hannover blir det lagom med kvällsstopp för tandborstning, natt i bussen.

Dag 2: Gomorron i Österrike med härliga vyer utanför bussfönstret, vi gör ett kortare stopp för toabesök innan vi rullar vidare in i Italien via Brennerpasset. Vi beräknar komma fram till Hotellet i Male’ vid 9-tiden där frukostbuffén väntar, efter frukosten kanske en promenad för att utforska byn kan vara skönt i väntan på att våra rum skall bli klara.

Dag 3-8: Ägnar vi åt livsnjutning med aktiviteter och utflykter. Vi kommer att åka på vandringar i nationalparker med guide, cykelutflykt, rafting, dagstur till Gardasjön mm.mm. Vi kommer äta och dricka gott.

Kväll 8: Efter middagen på lördagskvällen tackar vi familjen Marinelli för en härlig vecka i Val di Sole.
Vi stiger ombord på vår buss och startar resan hemåt, Stopp i Österrike för toabesök o tandborstning, natt i buss.

Dag 9: På morgonen vaknar vi upp i norra Tyskland, i mån av plats stannar vi till vid gränshandel för att få med oss lite billig dricka inför resten av sommaren, vi kör sedan upp till båten som tar oss över till Danmark, vidare förbi Köpenhamn till nästa båt över till Sverige. Vid kvällstid är vi åter hemma och det är dags att ta farväl av gamla och nyfunna vänner efter en fullspäckad och härlig vecka.

Ingår i resan:
Resa med vår bekvämaste turistbuss, färjor och vägavgifter. ”Buss & Trafik service” 6 nätter med 7 frukost och 7 middagar.

Pris: 7 900 :-Sommar i Val di Sole hel

Tillägg:

Avbeställningsskydd: 300 :-
Enkelrum: 1200:-
Vinprovning: ej klart
Utflykt Gardasjön: 350 :-
Eventuella kostnader för lift och entréer

pdf button Ladda ner som pdf fil för utskrift

Bokning: På nedan knapp
eller på mail bjorn@bussochtrafik.se
Frågor Björn tele: 070-586 00 39

 

Rese info

Avresa datum 2022-06-25
Hem datum 2022-07-03
Max resenärer 50
Pris 7,900.00kr
7,900.00kr 43
Dela denna:

Om oss:

Vi är en bussresearrangör som erbjuder allt från beställningstrafik till färdiga resepaket för familjer, seniorer och idrottsföreningar. Vi arrangerar resor både inom Sverige och i övriga Europa, till exempel sol- och badresor, skidresor, sportresor och seniorresor . Vår målsättning är att alla - unga som gamla - skall trivas på våra resor. Våra resor utgår från Örebro men på våra resor ut i Europa plockar vi gärna upp resenärer på vägen söderut genom Sverige..

Kontakta oss:

070-586 0039

bjorn@bussochtrafik.se

facebook

Resevillkor Läs mer >>

Vi har givetvis lagstadgad resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Läs mer >>

Sigill