Hockey VM

Hockey VM 2022 top

Hockey VM 2022 arena

Häng med oss på kryssning till Finland där vi gör en utflykt till Tammerfors och ser en av Tre Kronors matcher i nybyggda Tampere Deck Arena som har plats för drygt 13 000 åskådare. Matchen vi får se spelas mot Österrike mitt på dagen lördag.

Resan startar från Örebro fredag em. 13/5, vi kör till Värtahamnen i Stockholm där Silja Lines fina fartyg väntar. Vi installerar oss i våra hytter innan vi sedan träffas för att ta del av Grand Buffé inkl. fri dryck. Sedan kanske en sängfösare i baren innan kudden lockar.

Tidig frukost innan vi är framme i Åbo 07.00, vi har sedan drygt 2 timmars resa i tusen sjöars land innan vi i god tid kommer fram till Tammerfors. Nu finns gott om tid för uppladdning innan matchen mot Belarus  Österrike börjar vid lunchtid. Efter matchen kör vi åter mot Åbo och Siljas terminal där vi checkar in och har sedan hela kvällen ombord att fira segern.

Ombord finns flera restauranger och barer att välja emellan. Söndag tidig frukost innan ankomsten till Stockholm, sedan kör vi åter mot Örebro, beräknad återkomst till Örebro vid 11-tiden. Vi får sedan följa Sveriges väg mot Guld-medaljerna hemma på TV. 

Ingår i resan:
Resa med vår bekvämaste buss, båtresa med del i dubbelhytt ombord med frukost. Grand Buffé med fri dryck första kvällen. Transfer med vår buss t.o.r. Arenan Tammerfors.

Pris: 2 600 :-Hockey VM 2022 hel

Tillägg:

Avbeställningsskydd: 200 :-
Enkelhytt:  350 :-
Matchbiljetter tillkommer, Vi kontaktar er som bokar för köp av biljetter.

pdf button Ladda ner som pdf fil för utskrift

Bokning: På nedan knapp
eller på mail bjorn@bussochtrafik.se
Frågor Björn tele: 070-586 00 39

 

Rese info

Avresa datum 2022-05-13
Hem datum 2022-05-15
Max resenärer 50
Pris 2,600.00kr
Det går ej längre att boka denna resa!
2,600.00kr 40
Dela denna:

Om oss:

Vi är en bussresearrangör som erbjuder allt från beställningstrafik till färdiga resepaket för familjer, seniorer och idrottsföreningar. Vi arrangerar resor både inom Sverige och i övriga Europa, till exempel sol- och badresor, skidresor, sportresor och seniorresor . Vår målsättning är att alla - unga som gamla - skall trivas på våra resor. Våra resor utgår från Örebro men på våra resor ut i Europa plockar vi gärna upp resenärer på vägen söderut genom Sverige..

Kontakta oss:

070-586 0039

bjorn@bussochtrafik.se

facebook

Resevillkor Läs mer >>

Vi har givetvis lagstadgad resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Läs mer >>

Sigill