Bremen Oktoberfest 2

Oktoberfest Bremen 2 top

Häng med oss till en av Tysklands största och äldsta folkfester, ”Bremer Freimarkt” Bremens Oktoberfest. Dom två sista veckorna i oktober förvandlas Bremen till en riktigt folkfest och stämningen slår sig i hela staden. För 15:e året åker vi med härligt gäng för att njuta av fest, god mat och dryck, umgänge med nya o gamla vänner i en fantastisk stad!

bremen2017 höger

Dagsprogram:

Torsdag: Start från Örebro tidig morgon, Via Helsingborg - Helsingör och Danmark är vi i Tyskland på em. Innan vi kör vidare mot Bremen stannar vi för gränshandel i Burg för att köpa med oss lite billiga starkvaror hem. Ank. till vårt nya Hotel Meininger i centrala Bremen på kvällen.

Fredag: Efter en riklig tysk frukost är dagen fri att på egen hand upptäcka vad den fina storstaden Bremen har att erbjuda, kanske besöker man någon av de stora shoppinggatorna där det finns mängder med varuhus, butiker, pubar och restauranger. På kvällen träffas vi för gemensam promenad till den stora festplatsen. Här har vi Bord bokade i den största av festhallarna ”Bayern Festhalle”. Här är det ”UMPABUMPA” hela kvällen där livebanden avlöser varandra och öl serveras i stora sejdlar.

Lördag: Efter frukost har vi sedan ännu en dag att spendera i fina Bremen. Kvällen fortsätter där vi slutade kvällen innan, i någon av de stora fest tälten.

Söndag: Efter ännu en god tysk frukost lastar vi bussen för hemfärd och kör sedan samma väg tillbaka via Danmark. Vi är åter i Örebro ca. 22.00

Ingår i resan:

• Resa med vår bekvämaste turistbuss
• Båtresa, vägavgifter
• 3 nätter del i dubbelrum med frukost på Hotel Meininger.

Oktoberfest Bremen 1 hel

Pris: 4 200 :-

Tillägg:

Avbeställningsskydd: 300 :-
Enkelrumstillägg:  1500 :-
Bordsbokning i Bayern festhalle 30 Euro

pdf button Ladda ner som pdf fil för utskrift

Bokning: på nedan knapp, fåtal platser kvar!
eller på mail bjorn@bussochtrafik.se
Frågor Björn tele: 070-586 00 39

 

Rese info

Avresa datum 2022-10-27
Hem datum 2022-10-30
Max resenärer 50
Pris 4,200.00kr

Det går ej längre att boka denna resa!

Om oss:

Vi är en bussresearrangör som erbjuder allt från beställningstrafik till färdiga resepaket för familjer, seniorer och idrottsföreningar. Vi arrangerar resor både inom Sverige och i övriga Europa, till exempel sol- och badresor, skidresor, sportresor och seniorresor . Vår målsättning är att alla - unga som gamla - skall trivas på våra resor. Våra resor utgår från Örebro men på våra resor ut i Europa plockar vi gärna upp resenärer på vägen söderut genom Sverige..

Kontakta oss:

070-586 0039

bjorn@bussochtrafik.se

facebook

Resevillkor Läs mer >>

Vi har givetvis lagstadgad resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Läs mer >>

Sigill