Bodyguard, fullbokat!

Häng med oss och se Succémusikalen på China Teatern i Stockholm 2 dagar 5 - 6/11, fullbokat!

Bodyguard litenBodyguard the musical spelas på Chinateatern i Stockholm under hösten 2022. Musikalen är baserad på filmen Bodyguard med Whitney Houston (Rachel Marron) och Kevin Costner (Frank Farmer).

Denna internationella publikfavorit är en spektakulär hyllning till Whitney Houstons fantastiska låtar och innehåller inte bara filmens megahits I Will Always Love You, Run to You, Queen of the Night, I Have Nothing och I´m Every Woman, utan också fler än 20 av Whitney Houstons allra största hits.

Musikalen är baserad på den moderna filmklassikern The Bodyguard från 1992 med Whitney Houston och Kevin Costner i huvudrollerna. Filmen var en enastående succé med en omsättning på över 400 miljoner dollar världen över. Framgången berodde inte minst på Whitney Houstons musik, och är det bäst sålda soundtracket någonsin.

Musikalen återberättar filmens historia där den före detta Secret Service-agenten Frank Farmer anlitas av den världsberömda stjärnan Rachel Marron som privat livvakt för att skydda henne mot en hotfull stalker. Motsträvigt attraheras Rachel och Frank av varandra, och efter en kärleksnatt måste Frank erkänna att han inte både kan älska och beskydda Rachel.

Supertalangen tillika Idolvinnaren Nadja Kasanesh Holm spelar Whitney Houstons legendariska roll som Rachel Marron och Kevin Costners roll som livvakten spelas av Anastasios Soulis. Medverkar gör också Marsha Songcome, Karl Dyall, Rikard Ulvshammar och Anton Lundqvist tillsammans med en stor ensemble och orkester. Den svenska översättningen av dialogen är gjord av Calle Norlén.

Start från Örebro på morgonen med ankomst till Stockholm på fm. vi kör direkt till hotellet för att lämna bagage sen är fm. o lunch till eget förfogande på stan. Incheckning på hotellet allt eftersom vi får rummen, sen träffas vi för gemensam promenad ca. 10 min. till Chinateatern där föreställningen börjar kl. 15.00 Efter föreställningen fri tid innan vi åter träffas på hotellet för gemensam middag. Efter god natts sömn och hotellfrukost kör vi hemåt vid 11-tiden.

Ingår i resan:

Resa med vår bekvämaste turistbuss Buss & Trafik servis med div. catering. Del i dubbelrum med frukost och middag på hotell Scandic Anglais vid Stureplan (650 m från Chinateater

Pris: 2 600 :-Bodyguard hel

Tillägg:

Avbeställningsskydd: 200 :-
Enkelrumstillägg:  600 :-

pdf button Ladda ner som pdf fil för utskrift

Bokning: fullbokat!
eller på mail bjorn@bussochtrafik.se
Frågor Björn tele: 070-586 00 39

 

 

Rese info

Avresa datum 2022-11-05
Hem datum 2022-11-06
Max resenärer 50
Pris 2,600.00kr