Rostock

Rostock2 top

Följ med oss till en av norra Tysklands trevligaste städer. Rostock är den största staden i förbundslandet Mecklenburg- Vorpommern med drygt 200 000 invånare. Staden är en väldigt populär och blomstrande sommarstad med sin närhet till stranden i Warnemünde. Här kan vi strosa runt på gatorna och insupa den maritima atmosfären. Shoppingutbudet är stort och stadens mysiga gator kantas av trevliga butiker. Givetvis finns det också många trevliga restauranger, barer och caféer, där vi kan ta en paus i shoppingen eller avnjuta en god middag. Vi har tre hela dagar att njuta av den vackra staden och göra utflykter.

Dagsprogram:

Dag 1: Start från Örebro tidig morgonen, vi kör via Helsingborg över sundet till Danmark. Drygt 2 timmar senare är vi i Gedser där båten tar oss till Rostock. Båtresan tar knappt 2 timmar. Vi har sedan bara 15 min. att köra in till vårt trevliga hotell Inter City som ligger intill Rostocks Järnvägsstation. Hotellet ligger med ca. 15 min. promenad in till centrum, hotellet erbjuder fria biljetter till kollektivtrafiken som går förbi alldeles utanför hotellet. Efter ankomst checkar vi in på våra rum och är man hungrig efter en lång dagsresa finns restaurang på hotellet, sen hinner vi träffas för något att dricka i hotellets bar innan kudden lockar.

Dag 2 - 4: Efter rejäla tyska stärkande frukostar så har vi 3 hela dagar att umgås, åka på utflykt till Rügen, vi ska ta oss ut till stranden i Warnemünde. Givetvis kör vi till Calles gränshandel för att handla med oss lite goda stärkande % drycker, sommaren har ju bara börjat ?

Dag 5: Efter stadig frukost är det dags för hemfärd, vi stiger ombord på bussen och kör upp till hamnen där båten väntar på att få ta oss till Gedser och vidare färd via Helsingör tillbaka till Sverige, beräknad hemkomst Örebro kl. 21.00. 

Ingår i resan:

Resa med vår bekvämaste turistbuss.Båtresor, vägavgifter, 4 nätter del i dubbelrum med frukost.

Pris: 4 200 :-Rostock2 hel

Tillägg:

Avbeställningsskydd: 200 :-
Enkelrumstillägg:  750 :-
Utflykt Rügen: ca. 25 Euro

pdf button Ladda ner som pdf fil för utskrift

Boka på nedan knapp eller på:        
Mail bjorn@bussochtrafik.se
SMS: 0705-86 00 39

 OBS! tillfälliga bokningsvillkor pga pandemin>>

Rese info

Avresa datum 2021-08-01
Hem datum 2021-08-05
Max resenärer 42
Pris 4,200.00kr
Det går ej längre att boka denna resa!
4,200.00kr 41