Norska pärlor

Norska parlor top

Följ med oss och upplev vackra Norge med buss, tåg och båt. Vi får se huvudstaden från bussfönstret med lokalguide, vi får uppleva fantastiska vyer med fjäll och fjordar, imponerande forsar. Hardangervidda som är Norges största nationalpark.

Dagsprogram:

Dag 1: Start från Örebro tidig fm. Innan vi kommer fram till Oslo stannar vi för lunch, på em. har vi sedan stadsrundtur i Oslo innan vi fortsätter till Geilo där vi checkar in för 3 nätter på fina Bardöla Höyfjellshotell På kvällen samlas vi för gemensam middag efter en härlig dag i bussen och längtar till morgondagen.

Dag 2: Inte all för tidig Frukost innan vi med bussen tar oss till tågstationen. Här väntar nu en 1,5 tim.  tåg färd med fantastiska vyer utanför tågfönstret. I Myrdal har vi 1 timmes uppehåll för egen lunch innan det är dags att kliva på nästa tåg som ska ta oss till Flåm. Flåmsbanan sägs vara en av dom vackraste i världen. Efter 1 timme på den slingrande färden genom alla tunnlar kommer vi till Flåm, nu ska vi byta färdsätt, en kort promenad till hamnen där vår båt väntar. Vi har nu en 2 timmar lång båtfärd på Naeröyfjorden, Här har vi nu ännu mer fantastiska vyer med snöklädda bergstoppar och snö som smälter och bildar vattenfall och forsar ner i fjorden. I Gudvangen väntar vår buss och vi åker tillbaka till Geilo. Ni som har kommit ihåg att ta med badkläderna hinner med ett dop i inomhuspoolen på hotellet innan vi äter middag.   

Dag 3: Efter frukost stiger vi ombord på bussen för färd upp på Hardangervidda som är Norges största Nationalpark. Vi ska besöka Hardangervidda Naturcenter där det bl.a blir filmvisning, vi ska stanna till vid mäktiga Vöringsforsen. Efter ännu en heldag med maffiga intryck är vi tillbaka vid vårt fina hotell i Geilo Kanske en promenad i omgivningarna kan passa innan vi hungriga sätter oss till bords för middag.  

Dag 4: Efter frukost är det dags att checka ut och ställa in våra väskor i bussen för färd hemåt, vi passerar Oslo och vidare in Sverige, åter i Örebro sen eftermiddag.                                          

Tack o hej reskamrater efter härlig långhelg med många upplevelser i bagaget.

Ingår i resan:

Resa med vår bekvämaste turistbuss.
3 nätter del i dubbelrum med frukost och 3 middagar.
Lokalguide Oslo, Tåg och båtfärd
Entré Norsk Naturcenter Hardanger.

Pris: 5 700 :-Norska Parlor hel

Tillägg:

Avbeställningsskydd: 200 :-
Enkelrumstillägg:  1000 :-

pdf button Ladda ner som pdf fil för utskrift

Bokning: På nedan knapp
eller på mail bjorn@bussochtrafik.se
Frågor Björn tele: 070-586 00 39

OBS! tillfälliga bokningsvillkor pga pandemin>>

Rese info

Avresa datum 2021-06-18
Hem datum 2021-06-21
Max resenärer 42
Pris 5,700.00kr
5,700.00kr 39
Dela denna:

Om oss:

Vi är en bussresearrangör som erbjuder allt från beställningstrafik till färdiga resepaket för familjer, seniorer och idrottsföreningar. Vi arrangerar resor både inom Sverige och i övriga Europa, till exempel sol- och badresor, skidresor, sportresor och seniorresor . Vår målsättning är att alla - unga som gamla - skall trivas på våra resor. Våra resor utgår från Örebro men på våra resor ut i Europa plockar vi gärna upp resenärer på vägen söderut genom Sverige..

Kontakta oss:

070-586 0039

bjorn@bussochtrafik.se

facebook

Resevillkor Läs mer >>

Vi har givetvis lagstadgad resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Läs mer >>

Sigill