Julmarknad Rostock Fullbokad

Julmarknad Rostock top

Fullbokad

Dagsprogram: 

Torsdag: Start tidig morgon, via lämpliga stopp kör vi till Helsingborg och över sundet till Danmark. Drygt 2 timmar senare är vi i Gedser där nästa båt avgår på em. till Rostock. Båtresan tar knappt 2 timmar, sedan har vi bara ca. 15 min. att köra in till centrala Rostock där vi checkar in för 3 nätter på centrala Penta Hotell. Hotellet ligger med bästa läge intill gågatan Kröpeliner strasse där mer än 200 marknadsstånd ligger tätt på en av norra Europas största och finaste julmarknader. På kvällen äter vi gemensam middag på hotellet.

Fredag: Efter en riklig tysk frukostbuffé kör vi till Calles gränshandel för inköp av div. starka drycker till förmånliga priser. Vi kör tillbaka in till Rostock lagom för egen lunch. Eftermiddagen ägnar vi sedan åt Rostocks Julmarknad. Egen middag på stan .

Lördag: Stärkande frukost innan vi ger oss ut på julmarknaden igen, Egen middag.

Fredag: Efter ännu en stadig frukost är det dags för hemfärd, vi stiger ombord på bussen och kör till hamnen där båten väntar på att ta oss över till Danmark. Via Helsingör är vi tillbaka i Sverige på em, efter lämpliga stopp för mat efter är vi åter i Örebro vid 20-tiden . 

Ingår i resan:

Julmarknad Rostock helResa med vår bekvämaste turistbuss.
Båtresor, vägavgifter, shoppingutflykt, 3 nätter del i dubbelrum med frukost, 1 Middag på hotellet.

Pris: 4 395 :-

Tillägg:
Enkelrumstillägg:  1 600 :-
Avbeställningsskydd: 200 :-
Middag på Ratskeller:     ? Euro

pdf button Ladda ner som pdf fil för utskrift

Bokning: På nedan knapp
eller på mail bjorn@bussochtrafik.se
Frågor Björn tele: 070-586 00 39

 

 

Rese info

Avresa datum 2021-11-25
Hem datum 2021-11-28
Max resenärer 42
Pris 4,395.00kr
4,395.00kr 25
Dela denna:

Om oss:

Vi är en bussresearrangör som erbjuder allt från beställningstrafik till färdiga resepaket för familjer, seniorer och idrottsföreningar. Vi arrangerar resor både inom Sverige och i övriga Europa, till exempel sol- och badresor, skidresor, sportresor och seniorresor . Vår målsättning är att alla - unga som gamla - skall trivas på våra resor. Våra resor utgår från Örebro men på våra resor ut i Europa plockar vi gärna upp resenärer på vägen söderut genom Sverige..

Kontakta oss:

070-586 0039

bjorn@bussochtrafik.se

facebook

Resevillkor Läs mer >>

Vi har givetvis lagstadgad resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Läs mer >>

Sigill