Julmarknad Bremen

Julmarknad Bremen Topp

Dagsprogram:

Torsdag: Start från Örebro tidig morgon, vi kör sedan via Helsingborg över sundet till Danmark. Drygt 2 timmar senare är vi i Rödby där båten på 45 min. tar oss över till Tyskland. Vi färdas sedan på snabba Autobahn förbi bla. Lübeck och Hamburg innan vi på kvällen är framme i Bremen. Efter incheckning på vårt fina 4-stjärniga hotell Dorint City så äter vi gemensam middag på hotellet. Kanske en promenad efter maten kan vara skönt efter en dag i bussen. Gågatan mot centrum har vi bara ett stenkast bort.
Fredag: Egen tid till att besöka julmarknader och shoppa mm. I härliga gemytliga Bremen.

Lördag:
Egen tid till att besöka julmarknader och shoppa mm. I härliga gemytliga Bremen.

Söndag:
Efter stadig tysk frukost är det dags för hemfärd, vi stiger ombord på bussen och kör samma väg hem som nerresan, givetvis stannar vi för gränshandel på ner eller hemresan.

Beräknad hemkomst Örebro kl. 22.00.

Ingår i resan:

Julmarknad Bremen helResa med vår bekvämaste turistbuss Båtresor, vägavgifter, 3 nätter del i dubbelrum med frukost, Middag ank. dagen

Pris: 4 395 :-

Tillägg:
Enkelrumstillägg:  1 300 :-
Avbeställningsskydd: 200 :-

pdf button Ladda ner som pdf fil för utskrift

Bokning: På nedan knapp
eller på mail bjorn@bussochtrafik.se
Frågor Björn tele: 070-586 00 39

 

 

Rese info

Avresa datum 2021-12-02
Hem datum 2021-12-05
Max resenärer 42
Pris 4,395.00kr
4,395.00kr 38
Dela denna:

Om oss:

Vi är en bussresearrangör som erbjuder allt från beställningstrafik till färdiga resepaket för familjer, seniorer och idrottsföreningar. Vi arrangerar resor både inom Sverige och i övriga Europa, till exempel sol- och badresor, skidresor, sportresor och seniorresor . Vår målsättning är att alla - unga som gamla - skall trivas på våra resor. Våra resor utgår från Örebro men på våra resor ut i Europa plockar vi gärna upp resenärer på vägen söderut genom Sverige..

Kontakta oss:

070-586 0039

bjorn@bussochtrafik.se

facebook

Resevillkor Läs mer >>

Vi har givetvis lagstadgad resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Läs mer >>

Sigill