Gotland

Gotland top

Följ med oss till Sveriges största ö, denna vackra ö erbjuder sina besökare flera sevärdheter än något annat av Sveriges landskap. Vi bor centralt i Visby alldeles utanför muren. Visby som är en idyllisk småstad med pittoreska gränder har vi gott om tid att utforska. Vi har 3 hela dagar att utforska ön med det milda och sköna klimatet.

Dagsprogram:

Dag 1: Start från Örebro på morgonen, men lämplig bensträckare kommer vi till Nynäshamn lagom till att vi får köra ombord på båten som på 3,5 tim tar oss över till Gotland, ombord kan vi passa på att äta lunch. Vid ankomst har vi bara en liten bit att köra till vårt fina hotell Best Western Solhem. Efter incheckning fri tid innan vi samlas för att äta gemensam middag på hotellet.

Dag 2: Efter frukost ska vi göra en halvdagsutflykt till Lummelundagrottan där vi har entré och rundvisning Åter vid hotellet lagom till egen lunch på någon av dom pittoreska restaurangerna innanför muren. På kvällen samlas vi återigen för gemensam middag på hotellet.

Dag 3: Mätta efter frukosten är det åter dags att stiga ombord på bussen för färd norrut, med oss har vi lokalguide som tar oss med på en resa med fantastiska vyer, vi ska ta vägfärjan över till Fårö, vi åker längs med Digerhuvud Sveriges längsta raukfält. Fotostopp på lämpligt ställe innan vi kör till Fårögården där vi ska äta lunch. Under eftermiddagen återvänder vi till Visby. På kvällen har vi återigen middag på hotellet.

Dag 4: Efter frukost är det dags att checka ut och ställa in våra väskor i bussen. Färjan går inte tillbaka förrän på kvällen så vi har ytterligare en dag att tillsammans med vår lokalguide köra söderut på ön, vi åker längs med den berömda Ekstakusten med sitt säregna landskap och vackra utsikt över Karlsöarna. I öns sydligaste ort Burgsvik stannar vi till och besöker ståtliga Öja kyrka innan vi vänder tillbaka norrut och stannar till vid Kattlunds gård, en av Nordens bäst bevarade medeltidsgårdar med anor från 1200-talet. Vi fortsätter åter mot Visby och färjan som tar oss till fastlandet.
Åter i Örebro vid 23-tiden.
Tack o hej reskamrater efter härlig långhelg med många upplevelser i bagaget.

Ingår i resan:
Resa med vår bekvämaste turistbuss. 3 nätter del i dubbelrum med frukost och 3 middagar, 1 lunch. Lokalguide 2 dagar, Entré och visning Lummelundagrottan

Pris: 5 400 :-Gotland hel

Tillägg:

Avbeställningsskydd: 200 :-
Enkelrumstillägg:  1100 :-

pdf button Ladda ner som pdf fil för utskrift

Bokning: På nedan knapp
eller på mail bjorn@bussochtrafik.se
Frågor Björn tele: 070-586 00 39

 OBS! tillfälliga bokningsvillkor pga pandemin>>

Rese info

Avresa datum 2021-05-07
Hem datum 2021-05-10
Max resenärer 42
Pris 5,400.00kr
Det går ej längre att boka denna resa!
5,400.00kr 37
Dela denna:

Om oss:

Vi är en bussresearrangör som erbjuder allt från beställningstrafik till färdiga resepaket för familjer, seniorer och idrottsföreningar. Vi arrangerar resor både inom Sverige och i övriga Europa, till exempel sol- och badresor, skidresor, sportresor och seniorresor . Vår målsättning är att alla - unga som gamla - skall trivas på våra resor. Våra resor utgår från Örebro men på våra resor ut i Europa plockar vi gärna upp resenärer på vägen söderut genom Sverige..

Kontakta oss:

070-586 0039

bjorn@bussochtrafik.se

facebook

Resevillkor Läs mer >>

Vi har givetvis lagstadgad resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Läs mer >>

Sigill