Berlin Weekend

Berlin Weekend top

Följ med oss till Tysklands huvudstad som också är Tysklands största stad med mer än 3 miljoner invånare.   
Vi bor centralt på fina Park Inn vid Alexander Platz där vi med promenadavstånd når flera sevärdheter. Vi kommer också att köra stadsrundtur där vi får se Berlin och sevärdheter som Check Point Charlie, Branden Burger Tor och Berlinerdom mm.

Dagsprogram:

Dag 1: Start från Örebro tidig morgonen, vi kör via Helsingborg över sundet till Danmark. Drygt 2 timmar senare är vi i Gedser där båten tar oss till Rostock. Båtresan tar knappt 2 timmar, vi åker sedan via gränshandel för att shoppa med lite billiga starkvaror hem till sommaren. Efter att vi lastat in vår last har vi drygt 20 mil att köra till Berlin där vi checkar in på fina Park Inn som ligger centralt vid Alexander Platz. Efter en lång dag i bussen äter vi gemensam middag på hotellet innan kudden lockar.

Dag 2: Efter rejäl tysk frukost ska vi tillsammans med svensktalande lokalguide på Stadsrundtur i Tysklands huvudstad. här finns många sevärdheter, många har vi även med promenadavstånd från vårt fina hotell. Resten av dagen har vi egen tid att spendera efter egen smak, för de som vill bokar vi bord och går gemensamt ut och äter middag på kvällen. Det finns ett stort utbud bara ett stenkast från vårt hotell.

Dag 3: Kanske lite sovmorgon innan vi längtar efter lyxig frukost. Vi har sedan härliga Berlin att utforska efter eget tycke och smak. För de som vill kan man boka bord för att äta middag i Berlins 250 m. höga TV-torn som ligger alldeles intill hotellet.  

Dag 4: Efter stadig frukost är det dags för hemfärd, vi stiger ombord på bussen och kör åter upp till Rostock där båten väntar på att få ta oss till Gedser och vidare färd via Helsingör tillbaka till Sverige, beräknad hemkomst Örebro kl. 22.00. 

Ingår i resan:

Resa med vår bekvämaste turistbuss
Båtresor, vägavgifter,
3 nätter del i dubbelrum med frukost,
1 Middag på hotellet 

Pris: 3 900 :-Berlin Weekend hel

Tillägg:

Avbeställningsskydd: 200 :-
Enkelrumstillägg:  1150 :-
Stadsrundtur: 15 Euro

pdf button Ladda ner som pdf fil för utskrift

Bokning: På nedan knapp
eller på mail bjorn@bussochtrafik.se
Frågor Björn tele: 070-586 00 39

OBS! tillfälliga bokningsvillkor pga pandemin>>

Rese info

Avresa datum 2021-06-10
Hem datum 2021-06-13
Max resenärer 42
Pris 3,900.00kr
3,900.00kr 36
Dela denna:

Om oss:

Vi är en bussresearrangör som erbjuder allt från beställningstrafik till färdiga resepaket för familjer, seniorer och idrottsföreningar. Vi arrangerar resor både inom Sverige och i övriga Europa, till exempel sol- och badresor, skidresor, sportresor och seniorresor . Vår målsättning är att alla - unga som gamla - skall trivas på våra resor. Våra resor utgår från Örebro men på våra resor ut i Europa plockar vi gärna upp resenärer på vägen söderut genom Sverige..

Kontakta oss:

070-586 0039

bjorn@bussochtrafik.se

facebook

Resevillkor Läs mer >>

Vi har givetvis lagstadgad resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Läs mer >>

Sigill