Skidresa Italien V 7 buss, fullbokat!

ValdiSole v7 2020 top

Fullbokat!
Häng med oss på skidresa till Val di Sole. Vi bor hos familjen Marinelli på fina Hotel Liberty i centrala orten Malé där vi vet att vi blir väl omhändertagna. Male’ är den största av orterna som ligger i Val Di Sole, här finns vad vi behöver såsom ex. flera supermarket inom några min. promenad. Hotellet har egna skidbussar som går skytteltrafik till den stora gondolliften Daolasa. Härifrån når vi hela systemet som är ett av Italiens största liftsystem och tar flera dagar att utforska.

VAL DI SOLEVal Di Sole som ligger i Dolomiterna har drygt 380 km preparerade pister med ett varierande urval av blå, röda och svarta nerfarter, några av dem flera kilometer långa med en fallhöjd på 800 meter. Liftsystemet som är ett av de större i Italien hänger även ihop med Madonna di Campiglios nerfarter där Stenmark tog den första av sina 85 världscupssegrar. Navet i hela skidområdet är Monte Vigo ovanför Marilleva, därifrån går nerfarter och liftar som förenar Val di Sole med Madonna di Campiglio, härifrån tar man sig också till Monte Spolverino, som är toppberget ovanför Folgárida. 
Mer info finns på
 www.skirama.it www.valdisolenet

Resan utgår från Örebro Fredag morgon 7/2. Bussen kör E20 via Borås vidare mot Göteborg. Via båtar i Helsingborg och Rödby är vi tidig kväll ute på Tyska autobahn och passerar under kvällen o natten bl.a. Hamburg, Hannover och München. Tidig morgon kör vi in i Österrike där fantastiska vyer passeras utanför bussfönstret. Tidig fm. kommer vi fram till Male’ där hotellet har frukostbuffén framdukad. Mätta efter frukosten finns det möjlighet för den som är sugen att åka skidor redan ankomstdagen. För de som inte åker skidor första dagen kan kanske en promenad i byn och ett dopp i poolen vara skönt efter ett dygn i bussen.
Sedan väntar 6 härliga dagar att åka skidor och umgås med nya och gamla vänner. Hemresa efter middagen fredag kväll 14/2, Åter i Sverige är vi på lördag eftermiddag.

Hotel Liberty ***. www.valdisolehotel.it Kanontrevligt hotell mitt i byn, Alberto med personal tar hand om oss på allra bästa sätt och ser till att vi trivs. Boende i enkel-dubbel-tre-fyr eller fembäddsrum. Alla rum med dusch och wc. Hotellet har restaurang, bar, stort sällskapsrum, disco och jättefin spaanläggning med pool, bubbelpooler, vedeldad utomhuspool och olika sorters bastu. gym, aktivitetsrum för barn med bl.a. pingisbord. Mot tillägg kan man få massage. Hotellet har även egen glasstillverkning.

I halvpensionen igår:
Riklig frukostbuffé med kalla och varma rätter. Till middag serveras stor salladsbuffé’, förrätt, varmrätt och dessert. (väljer från meny) Hotellet har egna skidbussar som går till liftstationen Daolasa, tar ca: 10 min. att köra dit.

Ingår i resan:
Resa med bekvämaste turistbuss, båtresor, vägavgifter, 6 övernattningar med halvpension fr.o.m. frukost ankomstdagen t.o.m. middag avresedagen. Div. Aktiviteter på hotellet med underhållning, Disco, provsmakning av ost, Grappa och vin mm.

PrisValdiSole v7 2020 hel
Del i dubbelrum 7 495 :- 
Vuxen i 3-4 bädd 6 795 :-
Ungd. 2004 I 3-4 bädd 6 295 :-
Barn födda -2012 o senare 5 595 :-
OBS priser under förutsättning Euro under 10,5

Tillägg:   
Enkelrum: 1 000 :-
Avbeställn.skydd p/pers.  200 :-

pdf button Ladda ner som pdf fil för utskrift

Bokning: fullbokat!

mail bjorn@bussochtrafik.se
Frågor Björn tele: 070-586 00 39 

Rese info

Avresa datum 2020-02-07
Hem datum 2020-02-15
Max resenärer 52
Pris 7,495.00kr
7,495.00kr 47
Dela denna:

Om oss:

Vi är en bussresearrangör som erbjuder allt från beställningstrafik till färdiga resepaket för familjer, seniorer och idrottsföreningar. Vi arrangerar resor både inom Sverige och i övriga Europa, till exempel sol- och badresor, skidresor, sportresor och seniorresor . Vår målsättning är att alla - unga som gamla - skall trivas på våra resor. Våra resor utgår från Örebro men på våra resor ut i Europa plockar vi gärna upp resenärer på vägen söderut genom Sverige..

Kontakta oss:

070-586 0039

bjorn@bussochtrafik.se

facebook

Resevillkor Läs mer >>

Vi har givetvis lagstadgad resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Läs mer >>

Sigill

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.