Skidresa Italien V 13 flyg fullbokat!

ValdiSole v13 2020 Flyg top

Fullbokat!
Häng med oss
på skidresa till Val di Sole. Vi bor som vanligt hos Sara och Franco på Hotel Henriette i Malé där vi vet att vi blir väl omhändertagna. Vi har bokat hela hotellet och kör 2 bussar / flyg med kapacitet på ca 100 pers. Vi vet att trycket blir stort från många som varit med förut men givetvis hälsar vi även nya resenärer välkomna att åka med. Vi har ju hela hotellet för oss själva och kan utnyttja alla faciliteter som vi själva vill med bl.a. Diskoteket, den fina relaxavdelningen mm. mm.

VAL DI SOLE

Val Di Sole som ligger i Dolomiterna har drygt 380 km preparerade pister med ett varierande urval av blå, röda och svarta nerfarter, några av dem flera kilometer långa och med en fallhöjd på 800 meter. Liftsystemet som är ett av de större i Italien hänger även ihop med Madonna di Campiglios nerfarter där Stenmark tog den första av sina 85 världscupssegrar. Navet i hela skidområdet är Monte Vigo ovanför Marilleva, därifrån går nerfarter och liftar som förenar Val di Sole med Madonna di Campiglio, härifrån tar man sig också till Monte Spolverino, som är toppberget ovanför Folgárida. 
Mer info finns på
 www.skirama.it www.valdisolenet

”Flygresan” Från Arlanda startar med lastning av skidor och er packning i Örebro torsdag  kl. 16.30. Anslutningsbuss avgår lördag morgon från Örebro till Arlanda där flyget (Lufthansa) till München avgår 08.05, Från Göteborg lastning av packning ca. 21.00 torsdag kväll. Flyget (Lufthansa) från Landvetter avgår 21/3 06.00 landar 07.50. Bussen med er packning ombord avgår mot Male’ när samtliga anlänt från respektive stad. Färden tar ca. 4,5 tim. genom Österrike över Brennerpasset in i Italien och vidare till Malé.

Vid ankomst väntar hotellets ägare Sara o Franco med lunch. Sedan är det bara att ansluta till ”Afterbus/flight” på terrassen utanför hotellet. Från söndag väntar sedan 6 härliga dagar att åka skidor och umgås med nya och gamla vänner. Hemresa tidig lördag morgon 28/3, flyget avgår från München 12.10 ank. Arlanda 14.25 Anslutningsbussen väntar utanför terminalen för vidare färd hem till Örebro. Flyget till Göteborg avgår 15.55 landar på Landvetter 17.50. Egen hemfärd.

Hotel Henriette ***.    www.hotelhenriette.it 
Kanontrevligt hotell, fantastisk personal med värdparet Sara och Franko i spetsen som tar hand om oss på allra bästa sätt med sin energi och engagemang. Aktiviteter ordnas på kvällarna.
Boende i enkel-dubbel-tre-fyr eller fembäddsrum. Alla rum med dusch, wc och balkong.
Hotellet har restaurang, bar, stort sällskapsrum, disco och jättefin spaanläggning med pool, bubbelpooler, vedeldad utomhuspool och olika sorters bastu. Mot tillägg massage.

I halvpensionen igår: Riklig frukostbuffé med kalla och varma rätter.
Till middag serveras stor salladsbuffé’, förrätt, huvudrätt och dessert. (väljer från meny)
Hotellet har egna skidbussar som går till liftstationen Daolasa, tar ca: 10 min. att köra dit.
Vi kommer även att köra med våra egna bussar vissa dagar till Pejo.

Ingår i resan: Flyg med Lufthansa till München, Buss till Male’, 7 övernattningar med halvpension fr.o.m. middag ankomstdagen t.o.m. frukost avresedagen.
”Buss & Trafikservice” Transfer till backarna varje dag. Liftkort 6 dagar.
Div. Aktiviteter på hotellet med underhållning, Disco, provsmakning av ost, Grappa och vin mm.

PrisVal di SoleV13 2020 Flyg hel

Från Arlanda 40 platser:
Del i dubbelrum 12 295 :-
Vuxen i 3-4 bedd 11 695 :-

Från Landvetter 20 platser:
Del i dubbelrum 12 695 :-
Vuxen i 3-4 bedd 12 095 :-
OBS priser inkl. liftkort Sönd.-Fredag 6 dagar

Tillägg:   
Enkelrum: 1 100 :-
Bussanslutning t.o.r ca 400 :-
Avbeställn.skydd p/pers.   200 :-


pdf button Ladda ner som pdf fil för utskrift

Bokning: ring för ev plats
eller på mail bjorn@bussochtrafik.se
Frågor Björn tele: 070-586 00 39 

Rese info

Avresa datum 2020-03-21
Hem datum 2020-03-28
Max resenärer 60
Pris 12,295.00kr
12,295.00kr 47
Dela denna:

Om oss:

Vi är en bussresearrangör som erbjuder allt från beställningstrafik till färdiga resepaket för familjer, seniorer och idrottsföreningar. Vi arrangerar resor både inom Sverige och i övriga Europa, till exempel sol- och badresor, skidresor, sportresor och seniorresor . Vår målsättning är att alla - unga som gamla - skall trivas på våra resor. Våra resor utgår från Örebro men på våra resor ut i Europa plockar vi gärna upp resenärer på vägen söderut genom Sverige..

Kontakta oss:

070-586 0039

bjorn@bussochtrafik.se

facebook

Resevillkor Läs mer >>

Vi har givetvis lagstadgad resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Läs mer >>

Sigill

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.