Hockey VM 2020

Hockey VM 2020top

Häng med oss och möt våren och upplev hockey VM på plats i Schweiz.

Sverige spelar gruppspelsmatcherna i vackra Lausanne. På vår resa kommer vi att kunna se Sveriges 3 första matcher. Matcherna spelas i nybyggda Vaudoise aréna som rymmer 10 000 åskådare. Vårt fina Romantik Hotel Mont-Blanc ligger fint intill Lac Leman sjön i orten Morges 15 min. färd med tåg in till arenan.

Resan startar från Örebro onsdag kväll 6/5, via Danmark och färja över till Tyskland tidigt på morgonen. Vi passerar under dagen bla. Hannover och Frankfurt innan på sen em. kommer fram till vårt övernattningshotell Steigenberger Stadt Lörrach. Lörrach ligger på gränsen till Schweiz så när vi vaknar på morgonen så har vi 20 mil kvar till Morges där vi checkar in på vårt fina hotell vid sjön. Vi har sedan hela em. att ladda inför Sveriges första match mot Tjeckien som spelas på kvällen. Sverige är sedan spellediga lördag. Söndag match mot Vitryssland, måndag mot Tyskland. Efter matchen mot Tyskland startar vi resan hemåt. Vi beräknar vara uppe i norra Tyskland vid lunchtid, där vi stannar och fyller upp med billigare starkvaror inför sommaren.
Beräknad återkomst till Örebro vid 23-tiden.
Vi får sedan följa Sveriges väg mot Guld-medaljerna hemma på TV.

Pris: 7 595 :-

HockeyVM 2020

Ingår:

Del i dubbelrum Romantik Hotel Mont-Blanc Au Lac med frukost. Resa med bekvämaste turistbuss, "Buss&Trafikservice” båtresor och vägavgifter.

Matchbiljetter till enstaka matcher släpps i Januari (ingår ej) Länk biljettinfo>>
OBS: Resan bokas senast 1/3 2020

Tillägg:

Avbeställningsskydd: 200 :-

pdf button Ladda ner som pdf fil för utskrift

Bokning: på nedan knapp
eller på mail bjorn@bussochtrafik.se
Frågor Björn tele: 070-586 00 39 

Rese info

Avresa datum 2020-05-06
Hem datum 2020-05-12
Max resenärer 52
Pris 7,595.00kr
Det går ej längre att boka denna resa!
7,595.00kr 50
Dela denna:

Om oss:

Vi är en bussresearrangör som erbjuder allt från beställningstrafik till färdiga resepaket för familjer, seniorer och idrottsföreningar. Vi arrangerar resor både inom Sverige och i övriga Europa, till exempel sol- och badresor, skidresor, sportresor och seniorresor . Vår målsättning är att alla - unga som gamla - skall trivas på våra resor. Våra resor utgår från Örebro men på våra resor ut i Europa plockar vi gärna upp resenärer på vägen söderut genom Sverige..

Kontakta oss:

070-586 0039

bjorn@bussochtrafik.se

facebook

Resevillkor Läs mer >>

Vi har givetvis lagstadgad resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Läs mer >>

Sigill

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.