Golfresa Polen

Golfresa Stettin top

Häng med oss och möt våren, spela golf 3 dagar och fira påsk med oss i staden Stettin i norra Polen.
Binowo Park Golf Club är en utav Polens populäraste golfanläggningar, den ligger en knapp halvtimmes färd med vår buss ifrån vårt fina boende på Novotel. Hotellet som har inomhuspool, gym, bar och restaurang ligger i centrala Stettin. I närområdet finns många butiker och restauranger. Boulevarden Piastowski som går längs floden Oder ligger knappt 500 meter bort. Här kommer vi att trivas.

Resan startar tidig skärtorsdag morgon från Örebro i vår nya moderna turistbuss. Vi bussar oss söder ut genom Sverige och tar oss med färja över till Danmark och Tyskland för att sedan tidig kväll anlända till Stettin. Vi checkar in och installerar oss på rummen innan vi träffas för att äta en gemensam middag i hotellets restaurang, taktik snacka och kolla in motståndarna inför dagarnas interna golftävlingar.        Efter god sömn och frukost åker vi gemensamt med vår buss ut till golfanläggningen och har green fee bokat från 09:00. Gäller alla 3 dagarna. På kvällarna fredag och lördag har vi bord bokade på 2 externa restauranger, första kvällen ingår även öl provning.
Efter spel och avslutning på söndagen sätter vi oss trötta i bussen för att starta resan hemåt. Vi anländer efter natt i bussen tidigt till Örebro igen måndag morgon (Annandag Påsk).

För dig som inte spelar golf finns shoppingcentrum, härliga serveringar eller spa på hotellet att njuta utav.

Resans pris: 5 895:- Golfresa Stettin

Pris utan Greenfee: 4 895:-
Enkelrumstillägg: 880:-

I resan ingår:

Resa med ny bekvämaste turistbuss, båtresor, vägavgifter.
3 nätter del i dubbelrum med frukost och 3 middagar.
1 öl provning, 3 st. Green fee, transfer till och från banan. 

pdf button Ladda ner som pdf fil för utskrift 

Bokning: På nedan knapp
eller på mail bjorn@bussochtrafik.se
Frågor Björn tele: 070-586 00 39

 

Rese info

Avresa datum 2020-04-09
Hem datum 2020-04-13
Max resenärer 52
Pris 5,895.00kr
Det går ej längre att boka denna resa!
5,895.00kr 45
Dela denna:

Om oss:

Vi är en bussresearrangör som erbjuder allt från beställningstrafik till färdiga resepaket för familjer, seniorer och idrottsföreningar. Vi arrangerar resor både inom Sverige och i övriga Europa, till exempel sol- och badresor, skidresor, sportresor och seniorresor . Vår målsättning är att alla - unga som gamla - skall trivas på våra resor. Våra resor utgår från Örebro men på våra resor ut i Europa plockar vi gärna upp resenärer på vägen söderut genom Sverige..

Kontakta oss:

070-586 0039

bjorn@bussochtrafik.se

facebook

Resevillkor Läs mer >>

Vi har givetvis lagstadgad resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Läs mer >>

Sigill

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.