Österlen

Osterlen 2020 top

Följ med oss till Sveriges sydligas­te landskap, här finns många natursköna platser. Vi får se och höra berättas om gods o slott, Kivik, Kåseberga, Brösarps backar, Stenshuvud, bokskogar m.m. Vi bor fint 3 nätter med frukost och middag alldeles intill havet på hotell Svea i Simrishamn. 

Program:

Fredag: Start från Örebro tidig fm. lagom till lunch stannar vi i Ljungby där det smakar gott att få något i magen. Färden går vidare och vi anländer till Simrishamn på em. Vi installerar oss i våra rum innan det kanske är skönt att ta en promenad och utforska Österlens ”huvudstad” innan vi äter middag på hotellet.

Lördag: Heldag på Österlen med vår guide Vivianne, vi får se och höra historier om slott, gods och herrgårdar. Vi ska besöka Kåseberga där vi käkar lunch och för de som orkar upp för backen finns här också Ale stenar, Vivianne kan och berättar historien om stensamlingen som ligger med vacker utsikt. Glimmingehus, guiden berättar om borgen och dess historia. Åter i Simrishamn äter vi middag tillsammans på hotellet, för dom som vill kanske en drink i hotellets bar kan smaka innan kudden lockar efter en dag med många härliga intryck.

Söndag: Vi kör idag till Ystad där vår guide möter upp och visar oss runt i den charmiga småstaden med smala kullerstensgator och korsvirkeshus, vi gör en promenad i Kurt Wallanders fotspår, St. Maria kyrka mm. Andra halvan av dagen besöker vi Kivik och Kiviks musteri där vi får guidad visning i Äppellunden. Åter till hotellet där vi åter äter gemensam middag i hotellets restaurang med den fina utsikten mot havet.

Måndag: Efter en inte allt för tidig frukost lastar vi in vårat bagage i bussen och startar resan hemåt. Med lämpliga stopp för lunch och bensträckning är vi åter i Örebro sen em.
Tack o hej efter härlig långhelg i Skåneland.

Resans pris: 4 495:- Osterlen 2020 hel

Avbeställningskydd: 200:-
Enkelrumstillägg: 1150:-

I resan ingår:
Resa med bekvämaste turistbuss.
3 nätter del i dubbelrum med frukost och 3 middagar.
Lokalguide, 2 entréer, 2 luncher.

pdf button Ladda ner som pdf fil för utskrift

Bokning: På nedan knapp
eller på mail bjorn@bussochtrafik.se
Frågor Björn tele: 070-586 00 39

Rese info

Avresa datum 2020-09-04
Hem datum 2020-09-07
Max resenärer 50
Pris 4,495.00kr
4,495.00kr 49
Dela denna:

Om oss:

Vi är en bussresearrangör som erbjuder allt från beställningstrafik till färdiga resepaket för familjer, seniorer och idrottsföreningar. Vi arrangerar resor både inom Sverige och i övriga Europa, till exempel sol- och badresor, skidresor, sportresor och seniorresor . Vår målsättning är att alla - unga som gamla - skall trivas på våra resor. Våra resor utgår från Örebro men på våra resor ut i Europa plockar vi gärna upp resenärer på vägen söderut genom Sverige..

Kontakta oss:

070-586 0039

bjorn@bussochtrafik.se

facebook

Resevillkor Läs mer >>

Vi har givetvis lagstadgad resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Läs mer >>

Sigill

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.