Padova

Padova 2019 top

Häng med oss på vår Veteranbilsresa där motormarknaden i Italienska Padova är vårt huvudmål. Vi kommer även att besöka museer efter vår väg.

Dagsprogram:
Dag 1: Avresa tidig morgon från Örebro via Borås, vidare ner efter E 6an till Helsingborg.
Via Danmark är vi i Tyskland på sen em. Vårt mål NH Hotel Potsdam når vi på kvällen där vi checkar in och bekantar oss med varandra vid gemensam middag på hotellet.

Dag 2: Efter riklig tysk frukost lastar vi oss ombord på bussen och färdas sedan på snabba tyska A 9 söderut, med lämpliga stopp efter vägen kommer vi fram till Innsbruck tidig kväll, här checkar vi in på Alphotel, gemensam middag på hotellet innan sköna kudden lockar.

Dag 3:
Efter frukost fortsätter vi genom Österrike med fina vyer utanför bussfönstret, vi kör över ”Europabrücke” som med sina 190 m är Europas näst högsta bro. Via Brennerpasset är vi sedan i Italien, vårt mål Nicolis museum i Verona når vi vid lunchtid. Efter besöket har vi bara en kort bit till vårt Airporthotel Verona, här finns relax och pool så ta med badbyxor. Middag på hotellet.

Dag 4:
Italiensk frukost innan vi fortsätter till Padova där den stora”motormarknaden”
Auto E Moto Depoca väntar. Heldag på marknaden innan vi kör till vårt hotell Crowne Plaza Padova där vi ska bo 2 nätter. Kvällarna spenderas efter egna önskemål med egen mat.

Dag 5: Heldag på marknaden eller om man vill utforska centrala Padova på egen hand.

Dag 6: Vi lämnar Padova och styr västerut mot Turin, vi kör direkt till Fiatmuseet och spenderar sedan eftermiddagen där. Holiday Inn Torino blir sedan vårt hotell med middag

Dag 7: Tidig avresa med ännu en dag med fantastiska vyer utanför bussfönstret, vi kör upp genom Aostadalen och in i Schweiz. Efter lunch når vi etappmålet Bugattimuseet som ligger i franska Mulhouse. Med många fina bilar i minnet fortsätter vi upp till Sinsheim där vi bor en natt på Hotel Sinsheim, middag på hotellet innan efter en upplevelserik dag somnar gott.

Dag 8: Efter frukost har vi promenadavstånd till Technikmuseet, vid lunchtid lämnar vi Sinsheim för vidare färd upp till Stillhorn utanför Hamburg, där bor vi in på Hotel Leonardo.

Dag 9: Stärkande tysk frukost, sedan kör vi via tysk gränshandel upp till båten i Puttgarden, vidare genom Danmark är vi sedan åter på svensk mark på em. Dags att säga adjö till nya o gamla vänner för den här gången med massor av fina minnen i bagaget.

Ingår i resan:

Padova 2019 hel

Resa med bekvämaste turistbuss, båtresor, vägavgifter.
8 nätter del i dubbelrum med frukost, 6 middagar på nämnda hotell.

Pris: 9 950 :-

Tillägg:
Enkelrumstillägg:  3 340 :-
Entréer
Avbeställningsskydd: 200 :-

pdf button Ladda ner som pdf fil för utskrift

Bokning: På nedan knapp
eller på mail bjorn@bussochtrafik.se
Frågor Björn tele: 070-586 00 39

 

 

Rese info

Avresa datum 2019-10-22
Hem datum 2019-10-30
Max resenärer 50
Pris 9,950.00kr
9,950.00kr 50
Dela denna:

Om oss:

Vi är en bussresearrangör som erbjuder allt från beställningstrafik till färdiga resepaket för familjer, seniorer och idrottsföreningar. Vi arrangerar resor både inom Sverige och i övriga Europa, till exempel sol- och badresor, skidresor, sportresor och seniorresor . Vår målsättning är att alla - unga som gamla - skall trivas på våra resor. Våra resor utgår från Örebro men på våra resor ut i Europa plockar vi gärna upp resenärer på vägen söderut genom Sverige..

Kontakta oss:

Sigill