Kroatien fullbokat!

 

Kroatien Sept top

Fullbokat!
Häng med oss på en oförglömlig resa som innehåller både sol, bad, och upplevelser vid Adriatiska havet. Vårt mål är Novigrad som ligger i Istrien. Vårt fina Hotel Aminess Maestral ligger alldeles vid havet strax utanför orten Novigrad. Här ska vi tillbringa en hel vecka med avkoppling, utflykter, sol o bad, äta och dricka gott, umgås med nya o gamla vänner.
Vi kommer även på vägen ner till Kroatien åka båt på Donau, vi kommer sova en natt i den lilla mysiga byn Kuchl där delar av filmen Sound of Music spelades in, mm. mm.

Program:
Dag 1. Vi startar från Örebro tidigt på morgonen och kör sedan via Danmark och Rostock till Oranienburg där vi checkar in på Hotel an der Havel. Middag på hotellet innan vi somnar gott efter en dag i buss och på båt. Dagens etapp 80 mil.

Dag 2. Efter en stärkande tysk frukost är vi återigen pigga, vi kör vidare, genom Berlin och passerar under dagen bl.a. Leipzig och Regensburg, med passande stopp når vi under em. Passau. Staden ligger vid en av Europas längsta floder Donau, en promenad längs med floden och något svalkande att dricka hinns med innan middag på vårt centrala Hotel IBB. (55 mil.)

Dag 3. Efter frukost lastar vi våra väskor i bussen för en kort färd till hamnen där den fina flodbåten avgår kl. 09.00. Vi passerar små vinbyar som Engelhartszell och Aschasch under turen genom det vackra landskapet, lunch ingår på båten. I Linz kl. 14 .00 väntar vår buss och färden går vidare mot den lilla byn Kuchl där vi ska bo en natt på gästvänliga Gasthof Mühlthaler

Dag 4. Österrikisk frukost innan vi återigen lastar in oss i bussen, idag har vi fantastiska vyer utanför bussfönstret när vi färdas genom Österrike och Slovenien innan vi kommer in i Kroatien. Vi beräknar att anlända till vårt fina hotell strax efter lunch, vi checkar in för 7 nätter på fina Aminess Maestral Hotel. Sol o Bad på redan på em. Dagens etapp enbart 39 mil.

www.aminess.com/en/aminess-maestral-hotel

Dag 5 – 10. Vi befinner oss nu i Istrien och har 6 hela dagar för att sola, bada och åka på utflykter i omgivningarna.

Dag 11. Efter frukost lastar vi bussen och startar resan norrut. Vi lämnar vi Kroatien, samma fina vyer genom Slovenien och Österrike innan på tidig kväll checkar in på Arvena Hotel i Regensburg, gemensam middag på hotellet. Dagens etapp 71 mil.

Dag 12. Efter god tysk frukost fortsätter resan, vi har ännu en dag att umgås på bussen, färden går på snabba tyska Autobahn 9 förbi bl.a. Berlin och vidare upp till Rostock där sista natten på vår resa för den här gången väntar. Efter middagen sover vi gott på Intercity Hotel. Dagens etapp 63 mil.

Dag 13. Stärkande Tysk frukost innan resans sista dag startar upp till båten i Rostock, via Danmark är vi sedan åter i Sverige efter lunch. Hemkomst till Örebro på kvällen och vi får säga adjö och på återseende till nya och gamla vänner med massor av trevliga semesterminen i bagaget.

Ingår i resan:

Resa med komfortablaste buss, Färjetransporter, vägskatter, ”Buss och Trafikservice” 12 nätter på nämnda hotell med Frukost och Middag alla dagar.
På Hotellet i Novigrad fri dryck till maten, (öl, vin o alko.fritt). Båttur på Donau från Passau till Linz inkl. lunch.

Tillkommer frivilliga Utflykter bokas och betalas på plats
Heldag Istrien, lunch och vinprovning Pris: 30 Euro
Heldag med egen båt efter kusten, lunch Pris: 30 Euro
Halv dag till Pula med entré Amfiteater Pris: 15 Euro

Pris: 12 895 :-

Kroatien Sept hel

Enkelrumstillägg:  1 800 :-
Avbeställningsskydd: 200 :-

pdf button Ladda ner som pdf fil för utskrift

Bokning: fullbokat!
eller på mail bjorn@bussochtrafik.se
Frågor Björn tele: 070-586 00 39

 

Rese info

Avresa datum 2019-09-19
Hem datum 2019-10-01
Max resenärer 50
Pris 12,895.00kr
12,895.00kr 36
Dela denna:

Om oss:

Vi är en bussresearrangör som erbjuder allt från beställningstrafik till färdiga resepaket för familjer, seniorer och idrottsföreningar. Vi arrangerar resor både inom Sverige och i övriga Europa, till exempel sol- och badresor, skidresor, sportresor och seniorresor . Vår målsättning är att alla - unga som gamla - skall trivas på våra resor. Våra resor utgår från Örebro men på våra resor ut i Europa plockar vi gärna upp resenärer på vägen söderut genom Sverige..

Kontakta oss:

070-586 0039

bjorn@bussochtrafik.se

facebook

Vi har givetvis lagstadgad resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Läs mer >>

Sigill