Italien

Bibione top

Fåtal platser kvar!

Häng med oss på en härlig resa som innehåller både sol, bad, och upplevelser vid Adriatiska havet. Vi kommer att bo lyxigt i nybyggda egna bungalows endast 400 m. från stranden. Bibione sträcker sig flera kilometer efter den långgrunda stranden, här finns även ett stort utbud av restauranger, glassbarer och shopping efter den långa lokalgatan som på kvällen stängs för biltrafik.

Dag 1. Vi startar från Örebro på morgonen och kör sedan via Danmark och Puttgarden till Hannover där vi checkar in på H4Hotel Hannover Messe. Middag på hotellet innan vi somnar gott efter en lång dag i bussen. (90 mil)

Dag 2. Efter en stärkande tysk frukost kör vi vidare söderut, Vid lunchtid når vi staden Würzburg i Bayern, här tar svenska Maria hand om oss och visar oss sin fina stad. Efter stadsvandringen så är vi ju sugna att smaka på Frankenvin, Maria tar oss med till Burgerspital Weingut. Här får vi en rundvandring och provsmakning av de goda Frankenvinerna, givetvis kan man handla med sig vin i de speciella flaskorna ”Bocksbeutel”. Vi lämna Maria och Würtzburg och kör en kort bit till Kitzingen där vi ska övernatta på Hotel Esbach Hof. kanske ett glas Franken vin till middagen smakar gott innan det är dags för kudden.

Dag 3. Efter frukost har vi tid att för de som vill på egen hand ta en runda i Kitzingen som ligger vid floden Main. Vi har sedan bara några timmar att köra till Kuchl där vi tas väl emot av familjen Seiwald o deras Gasthof Mühltaler med österrikisk buffé.

Dag 4. Tidig frukost innan vi under förmiddagen med fina vyer utanför bussfönstret rullar vidare mot vårt slutmål Bibione. Vi beräknar att anlända efter lunch så att vi under eftermiddagen kan sola och bada. Lino Delle Fate Resort som blir vår hemvist 6 nätter är en nybyggd resort 2019 som ligger bara 400 m. från den fina långgrunda stranden. Vi bor i egna Bungalows med full köksutrustning, egen terrass och solsängar på beachen. Frukost och middag ingår varje dag på resortens restaurang.

Dag 5 - 9.  5 hela dagar med sol, bad och 3 frivilliga utflyktsdagar på www.linodellefateresort.com

Dag 10. Det är dags att säga adjö till Bibione för den här gången. Efter frukost lastar vi bussen och startar resan norrut, efter ca. 2 tim. lämnar vi Italien och kör in i Österrike, med fina vyer utanför bussfönstret och med lämpliga stopp kommer vi på kvällen fram till Bayreuth, där checkar vi in på Arvena Kongress Hotel. Efter en lång härlig dag på bussen smakar det gott med mat på hotellet innan vi somnar gott på sköna kudden. (65 mil)

Dag 11. Efter frukost tackar vi för oss och kör vidare, halvvägs upp till Rostock kör vi rakt igenom Berlin och efter ytterligare ett par timmar är vi framme i Rostock. Här bor vi på Intercity Hotel, middag och sista kvällen på hotellet på den här resan.

Dag 13. Riklig tysk frukost innan resans sista dag startar med bussfärd upp till hamnen. Om tid och plats finns stannar vi vid gränshandel och handlar med oss lite billiga starkvaror hem. Via Danmark är vi åter i Sverige em. Hemkomst till Örebro på kvällen och vi får säga adjö och på återseende till nya och gamla vänner med massor av trevliga semesterminnen i bagaget.

Resans pris: 12 995:- Bibione hel

Enkelrumstillägg: 1700:-
Avbeställningsskydd: 200 :-

I resan ingår:

Resa med komfortablaste buss, Färjetransporter, vägskatter, ”Buss och Trafikservice” Würzburg med vinprovn. 11 nätter på nämnda hotell med Frukost och Middag.
Tillkommer frivilliga Utflykter:
Strada del Prosecco, 2 vingårdar och lunch Pris: 45 Euro
Friuli med vin, prosciutto och ost Pris: 35 Euro
Båtkryssning i Maranobukten Pris: ej klart

pdf button Ladda ner som pdf fil för utskrift 

Bokning: ring för att kolla plats
eller på mail bjorn@bussochtrafik.se
Frågor Björn tele: 070-586 00 39

 

Rese info

Avresa datum 2019-09-05
Hem datum 2019-09-16
Max resenärer 50
Pris 12,995.00kr
12,995.00kr 39
Dela denna:

Om oss:

Vi är en bussresearrangör som erbjuder allt från beställningstrafik till färdiga resepaket för familjer, seniorer och idrottsföreningar. Vi arrangerar resor både inom Sverige och i övriga Europa, till exempel sol- och badresor, skidresor, sportresor och seniorresor . Vår målsättning är att alla - unga som gamla - skall trivas på våra resor. Våra resor utgår från Örebro men på våra resor ut i Europa plockar vi gärna upp resenärer på vägen söderut genom Sverige..

Kontakta oss:

070-586 0039

bjorn@bussochtrafik.se

facebook

Vi har givetvis lagstadgad resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Läs mer >>

Sigill