Skidresa Italien V 13 fullbokat!

Val di Sol 2018 2 top

Fullbokat!


Häng med oss på skidresa till Val di Sole. Vi bor som vanligt hos Sara och Franco på hotell Henriette i Malé där vi vet att vi blir väl omhändertagna. Vi har bokat hela hotellet och kör 2 bussar med kapacitet på ca 100 pers. Vi vet att trycket blir stort från många som varit med förut men givetvis hälsar vi även nya resenärer välkomna att åka med. Vi har ju hela hotellet för oss själva och kan utnyttja alla faciliteter som vi själva vill med bl.a. Diskoteket, den fina relaxavdelningen mm. mm.

Val Di Sole ligger i Dolomiterna har drygt 380 km preparerade pister med ett varierande urval av blå, röda och svarta nerfarter, några av dem flera kilometer långa med en fallhöjd på 800 meter.
VAL DI SOLE Liftsystemet som är ett av de större i Italien hänger även ihop med Madonna di Campiglios nerfarter  där Stenmark tog den första av sina 85 världscupssegrar. Navet i hela skidområdet är Monte Vigo ovanför Marilleva, därifrån går nerfarter och liftar som förenar Val di Sole med Madonna di Campiglio. Härifrån tar man sig också till Monte Spolverino, som är toppberget ovanför Folgárida.
Mer info finns på  www.skirama.it www.valdisolenet

Resan utgår från Örebro Fredag morgon 23/3. En buss via E4an och en buss via E20, E6an.
Via båtar i Helsingborg och Rödby är vi tidig kväll ute på Tyska autobahn och passerar under kvällen o natten bl.a. Hamburg, Hannover och München. Tidig morgon kör vi in i Österrike där fantastiska vyer passeras utanför bussfönstret. Tidig fm. kommer vi fram till Male’ där Sara och Franco har frukostbuffén framdukad på hotellet. Mätta efter frukosten finns det möjlighet för den som är sugen att åka skidor redan ankomstdagen. (obs ingår inte i liftkortet)
Efter lunch en promenad i byn och ett dopp i poolen kan vara skönt efter ett dygn i bussen.
Sedan väntar 6 härliga dagar att åka skidor och umgås med nya och gamla vänner.
Hemresa efter middagen Långfredag kväll 30/3, hemma i Örebro är vi på Påskafton kväll.

Hotel Henriette ***.    www.hotelhenriette.it 
Kanontrevligt hotell, fantastisk personal med värdparet Sara och Franko i spetsen som tar hand om oss på allra bästa sätt med sin energi och engagemang. Aktiviteter ordnas på kvällarna.
Boende i enkel-dubbel-tre-fyr eller fembäddsrum. Alla rum med dusch, wc och balkong.
Hotellet har restaurang, bar, stort sällskapsrum, disco och jättefin spaanläggning med pool, bubbelpooler, vedeldad utomhuspool och olika sorters bastu. Mot tillägg massage.

I halvpensionen ingår: Riklig frukostbuffé med kalla och varma rätter.

Till middag serveras stor salladsbuffé, förrätt, huvudrätt och dessert. (väljer från meny)

Hotellet har även egen skidbuss som går till liftstationen Daolasa tar ca: 10 min. att köra dit.
Vi kommer även att köra med vår egen buss vissa dagar till Pejo och Passo Tonale.

Ingår i resan: Resa med bekvämaste turistbuss, båtresor, vägavgifter, 6 övernattningar med halvpension fr.o.m. middag ankomstdagen t.o.m. middag avresedagen.
”Buss & Trafikservice”, Transfer till backarna varje dag. Liftkortet Superski 6 dagar.
Div. Aktiviteter på hotellet med underhållning, Disco, provsmakning av ost, Grappa och vin mm.

PrisVal di Sol 2018 2
Del i dubbelrum 8 795 :- 
Vuxen i 3-4 bädd 8 195 :-
Ungd. 2002 I 3-4 bädd 7 750 :-
Barn födda -2010 o senare 4 495 :-
OBS priser inkl. liftkort 6 dagar ( Sönd - Fred )

Tillägg:   
Enkelrum: 1 000 :-
Avbeställn.skydd p/pers.   200 :-


pdf button Ladda ner som pdf fil för utskrift

Bokning: ring för ev kvarvarande platser
eller på mail bjorn@bussochtrafik.se
Frågor Björn tele: 070-586 00 39 

Rese info

Avresa datum 2018-03-23
Hem datum 2018-03-31
Max resenärer 100
Pris 8,795.00kr
8,795.00kr 65
Dela denna:

Om oss:

Vi är en bussresearrangör som erbjuder allt från beställningstrafik till färdiga resepaket för familjer, seniorer och idrottsföreningar. Vi arrangerar resor både inom Sverige och i övriga Europa, till exempel sol- och badresor, skidresor, sportresor och seniorresor . Vår målsättning är att alla - unga som gamla - skall trivas på våra resor. Våra resor utgår från Örebro men på våra resor ut i Europa plockar vi gärna upp resenärer på vägen söderut genom Sverige..