Düsseldorf

Båtmässa Düsseldorf top

Följ med oss till den stora Båtmässan boot Düsseldorf som äger rum i mitten av Januari. På vår resa kommer vi ha 2 dagar där vi besöker mässan. Bor gör vi på Mercure Hotel i centrala Duisburg som ligger 20 min. bussresa från mässan.

Fredag: Start från Köping tidig morgon, Via Örebro går färden vidare till Helsingborg och Rödby där båtar tar oss till Danmark respektive Tyskland. Snabba Tyska Autobahn tar oss sedan vidare till Duisburg där vi under kvällen checkar in på Mercure Hotel City.  

Lördag: Efter en riklig Tysk kör vi med vår buss ca. 25 min. till Messecenter i Düsseldorf där mässan äger rum. Efter hel dag på mässan kör vi åter till vårt hotell i Duisburg, kvällen är fri kväll med besök på någon trevlig Tysk restaurang.

Söndag: Efter frukost checkar vi ut och kör åter till mässan. På em. startar vi sedan färden mot Lübeck där vi bor på Holiday Inn. Kvälls buffé som ingår i resans pris smakar gått vid ankomst till hotellet. 

Måndag: Efter ännu en god Tysk frukost lastar vi bussen för hemfärd och kör sedan via Tysk gränshandel samma väg tillbaka via Danmark. Åter i hemtrakterna ca. 21.00.

Ingår i resan:

Resa med bekvämaste turistbuss, båtresor, vägavgifter, 3 nätter med del i dubbelrum med frukost på nämnda hotell. 1 kvälls buffé på hotellet i Lübeck. 

Pris: 3 450 :-

Båtmässa Düsseldorf hel

Tillägg:

Avbeställningsskydd: 200 :-
Enkelrumstillägg:  1000 :-
Inträde till mässan: 

pdf button Ladda ner som pdf fil för utskrift

Bokning: På nedan knapp
eller på mail bjorn@bussochtrafik.se
Frågor Björn tele: 070-586 00 39

 

Rese info

Avresa datum 2018-01-19
Hem datum 2018-01-22
Max resenärer 50
Pris 3,450.00kr
3,450.00kr 48
Dela denna:

Om oss:

Vi är en bussresearrangör som erbjuder allt från beställningstrafik till färdiga resepaket för familjer, seniorer och idrottsföreningar. Vi arrangerar resor både inom Sverige och i övriga Europa, till exempel sol- och badresor, skidresor, sportresor och seniorresor . Vår målsättning är att alla - unga som gamla - skall trivas på våra resor. Våra resor utgår från Örebro men på våra resor ut i Europa plockar vi gärna upp resenärer på vägen söderut genom Sverige..