Julmarknad Husum fullbokat!

Fullbokat!

Den lilla orten Husum som ligger strax söder om Dansk – Tyska gränsen blir destinationen för årets Julmarknadsresa. Husum som har knappt 25 000 invånare ligger vid havet i distriktet Nordfriesland. Här får vi uppleva särskilt stämningsfull julmarknad i maritim miljö med  bodar och attraktioner i den vackert pyntade gamla stadsdelen. Vi bor 3 nätter på fina hotell Theodor Storm med frukost och middag inkluderat. Hotellet ligger centralt intill slottet Schloss Husum, granne med hotellet finner vi även Husums eget ölbryggeri. Vi kommer även köra till Flensburg och besöka deras julmarknad, här får vi också möjlighet till gränshandel.

Dagsprogram:

Torsdag: Start från Örebro tidig morgon, via Helsingborg-Helsingör och Stora Bältbron når vi Tyskland på eftermiddagen, beräknad ankomst till Husum vid 17-tiden. En promenad på julmarknaden hinns med innan vi äter middag på hotellet. (Örebro-Husum ca. 85 mil)

Fredag: Utflykt till Tysklands nordligaste stad Flensburg som är en populär shoppingstad med stora varuhus och affärscentrum. Här finns även en trivsam julmarknad runt Nordermarkt och Südermarkt och gågatan som förbinder de båda torgen. Innan vi återvänder till Husum stannar vi till vid Fleggaard där vi har möjlighet att fylla upp med lite starkvaror inför Julen.

Åter i Husum äter vi middag tillsammans på hotellet.

Lördag: Efter frukost ägnar vi dagen åt Husum med Slott, julmarknaden, shopping mm.

På kvällen äter vi gemensam middag på vårat trivsamma hotell.  

Söndag: Efter stadig tysk frukost är det dags för hemfärd, hemresan samma väg som nerresan. Beräknad hemkomst Örebro kl. 20.00.

Resans pris: 3 695 :-

Ingår:

Resa med bekvämaste turistbuss
Båtresor, vägavgifter,
3 nätter del i dubbelrum med halvpension

Tillägg:

Enkelrumstillägg: 650:-
Utflykt Flensburg 10 Euro


pdf button Ladda ner som pdf fil för utskrift

Bokning:  ring för ev kvarvarande platser
eller på mail bjorn@bussochtrafik.se
Frågor Björn tele: 070-586 00 39

 

Rese info

Avresa datum 2017-11-30
Hem datum 2017-12-03
Max resenärer 50
Pris 3,695.00kr
3,695.00kr 37
Dela denna:

Om oss:

Vi är en bussresearrangör som erbjuder allt från beställningstrafik till färdiga resepaket för familjer, seniorer och idrottsföreningar. Vi arrangerar resor både inom Sverige och i övriga Europa, till exempel sol- och badresor, skidresor, sportresor och seniorresor . Vår målsättning är att alla - unga som gamla - skall trivas på våra resor. Våra resor utgår från Örebro men på våra resor ut i Europa plockar vi gärna upp resenärer på vägen söderut genom Sverige..